Trouwen kasteel Heeswijk met vallende bladeren, een zonnetje en een prachtige sterrenhemel | Kirsten & Stefan

Trouwen op Kasteel Heeswijk, vallende herfstbladeren, een vet feest en een prachtige sterrenhemel. De bruiloft van Stefan en Kirsten had het allemaal in zich.

Kirsten was al zover klaar dat ze eigenlijk gelijk in haar trouwjurk kon stappen.  Eerst moest natuurlijk wel de vloer worden schoongemaakt. Ter nagedachtenis aan haar vader en om hem er toch een beetje bij te hebben om de bruiloft had Kirsten een speciaal zakje laten maken bij haar hart voor de trouwring van haar vader. Een prachtig idee en mooi moment om samen met haar moeder en zus de ring in de jurk te plaatsen.

Nadat Stefan Kirsten had opgehaald reden we richting Kasteel Heeswijk. Hier brak ondertussen de zon soms even door de wolken heen en precies op het juiste moment, onder de bomen kwam er een klein windje voorbij die ervoor zorgde dat er tientallen bladen naar beneden dwarrelde. Terwijl de gasten in de tussentijd verzamelde waren wij snel weg gereden om in een park in de buurt nog wat laatste foto’s te maken. Zodat het bruidspaar een mooie entree kon hebben en de gasten op de brug ze op stonden te wachten.

Na de ceremonie werd de taart aangesneden en de fles champagne gesabreerd. Ik geloof niet dat ik eerder zo erg onder de champagne zat :)

De gezellige borrel werd gevolgd door een uurtje lol tijdens de groepsfoto’s. Niet alleen het trouwboeket maar ook de bruid en bruidegom vlogen door de lucht tijdens het maken van de foto’s.

Tijdens het feest in de gewelven van het kasteel ging het s’avonds echt volledig los. Zeker toen Stefan zijn gitaar erbij pakte en speciaal voor Kirsten en de gasten een paar nummers speelde. Omdat het buiten ondertussen helder was geworden konden we heel even naar buiten schieten tijdens de pauze van de band en nog twee super vette afsluitende foto’s maken.

      

Click edit button to change this text.