Lommerijk Rotterdam – buiten trouwen

Voorbereidingen

Rond 12 uur kwam ik aan bij Britt en Sybren die nog bezig waren met de lunch. Samen met enkele gasten hadden ze al eerder afgesproken om wat te eten. Een half uurtje later werd het tijd om aan te kleden. Eerst werd de kleine Olivier aangekleed en daarna trok het bruidspaar om de beurt in een andere ruimte hun trouwkleding aan.
De liefde en trotsheid spat er vanaf als ze elkaar later in de woonkamer voor het eerst zien. Na dit prachtige rijden we richting het park om foto’s te maken. We hebben prachtig weer en de wolken maken het extra mooi. Ook tijdens de buiten ceremonie spelen de wolken met de zon. Precies op het moment dat Sybren en Britt het ja-woord uitspreken komt de zon door de wolken.

Borrel, finer en feest

Vanwege het mooie weer splitst het gezelschap een beetje op in de mensen die heerlijk buiten genieten van het weer en de mensen die binnen juist even in de verkoeling willen staan. De plek leent zich er goed voor en als de taart op is, er enkele leuke stukjes zijn opgevoerd is het tijd om aan het diner te gaan.  Na het diner wordt er ook nog even genoten van de zon en het heerlijke weer. Langzaam druppelen ook de avondgasten binnen en als iedereen er is het tijd voor de openingsdans. Na de openingsdans volgt er nog een stukje door de broers en zussen van het bruidspaar en vader spreekt een mooi woordje.

Trouwjurk : Weddings
Trouwringen : Steinberg
Make-up & haarstyling : Pique
Muziek feest : DJ Company
Trouwpak : Honeymoonshop