Lieve woorden van bruidsparen en hun familie

Testimonials

Csilla & Vincent

Wat is jullie favoriete foto?

Het was onwijs moeilijk kiezen. We hebben beiden een aantal foto´s die we erg mooi vinden

Vincent zijn favoriete foto is de foto met zn vijfjes waar we zo hartelijk op lachen. De foto die je ook in je blog hebt gebruikt. Deze foto straalt een en al geluk en vrolijkheid uit. Alleen al door er naar te kijken geeft ons een gelukkig gevoel.
Ik kan op het moment niet kiezen. De foto op de dansvloer met zn vijfjes tegen elkaar aan gaf me vreugde traantjes. Wat was dat een prachtig liefdevol moment. Het duurde maar een paar seconde, maar ik ben zo blij dat ik daar een foto van heb. Ik kijk der graag naar en dan denk ik aan onze prachtige dag en onze mooie toekomst.

Maar ook de foto met alle lichtjes in de tuin dat Vincent en ik op de put zitten vind ik echt geweldig. Ik denk nog vaak terug aan het moment dat we terug kwamen van het strand. Het was toen al donker. En alles was zo prachtig versierd. Precies zo als ik het in mn hoofd had. Onze familie had erg hun best gedaan om het er als een sprookje uit te laten zien en dat was het zeker. Ik vind het zo bijzonder dat je dit sprookjes achtige magische gevoel vast hebt kunnen leggen in je foto. Door het foto effect zien andere mensen ook precies hoe magisch het was, zonder dat ze erbij waren

Wat is jullie meet gelukkige moment?

Ons gelukkigste moment was op de dansvloer toen we met zijn vijfjes elkaar vast hadden.

Hoe vonden jullie het samenwerken met bruidsfotograaf Natalja?

Onze Thijmen is hypergevoelig. Hij is heel erg gevoelig voor prikkels en eigenlijk komt alles harder bij hem binnen. Dit soort dagen zijn dan te veel voor hem. De stress die in de lucht hangt en kon hij niet aan en er was daarom ook geen land meer met hem te bezeilen. Iets waar wij enorm van baalden en omdat we zelf veel te gestrest en moe waren konden wij daar op dat moment gewoon niet goed mee omgaan. Wij waren zo blij dat jij erg was. We vonden het heel fijn dat je zo goed met kinderen om kan gaan. Je bleef geduldig/ rustig/vrolijk, probeerde steeds nieuwe dingen om hem erbij te betrekken en gaf het niet op. We zijn je enorm dankbaar dat we daardoor toch een paar prachtige foto´s met hem hebben op die dag. Ik weet uit verhalen van anderen dat er ook zat fotografen zijn die niet zoveel geduld hebben.

Wat willen jullie andere bruidsparen voor tip meegeven?

Achteraf hebben we er erg van gebaald dat we jou niet voor de hele avond hadden geboekt. Op het feest waren er echt nog een aantal dingen die leuk waren en waar we nu geen foto´s van hebben. (Mijn vader en zwager hebben nog wat foto´s gemaakt, maar die hebben de juiste momenten gemist en het kwaliteit verschil met jouw foto´s is echt bizar. Het massale leuke dansen, een grote groepshug op de dansvloer, Vincent en ik die door een paar van onze gasten in de lucht werden getild enz enz. Maar vooral het einde was geweldig. Ook weer zo´n magisch sprookjes achtig moment. Onze gasten hadden voor ons een erehaag gemaakt van sterretjes waar Vincent, Naomi en ik doorheen liepen voordat we in onze taxi stapten. Het was zo mooi, ik dacht echt dat ik in een disneyfilm was beland.

Je trouwt maar een keer en deze dag kan je niet nog eens overdoen. Achteraf balen omdat je van mooie momenten geef foto´s of slechte kwaliteit foto´s hebt is gewoon zonde.  Ik wil daarom als tip geven aan andere bruidsparen om niet te besparen op het aantal foto uren van je fotograaf.

Angelique & Wouter

Wat is jullie favoriete foto?

Wat een lastige vraag! Ik heb meerdere favoriete foto’s. Maar als ik echt moet kiezen vind ik de foto dat we aan tafel zitten voor het diner een hele leuke foto, alle 2 de ouders staan erop, wij staan erop en de bruidskinderen staan erop. Het is een hele ongedwongen foto en iedereen is iets aan het doen. Iedereen was heel ontspannen en dat komt ook duidelijk naar voren op de foto!

Wat is jullie meet gelukkige moment?

Ons gelukkigste moment op de bruiloft was het moment dat wij elkaar voor het eerst zagen, we waren zo benieuwd hoe de ander eruit zou zien! Ook tijdens de fotoshoot voelde we ons heel gelukkig, het was zo een ontspannen sfeer wij met zijn 2en en later met ons dochtertje erbij het was heerlijk weer en heel ongedwongen, hier konden we echt samen zijn ( oké met de fotograaf en de ceremoniemeester erbij dan☺) de rest van de dag waren we ook wel samen maar wordt je toch meer geleefd.

Hoe vonden jullie het samenwerken met bruidsfotograaf Natalja?

Wij hebben geen moment spijt gehad dat we voor Natalja hebben gekozen! Ze is er echt voor het bruidspaar! Neemt de leiding op het moment dat het nodig is ( wat wij zeer prettig vonden), het is heel ontspannen en ongedwongen, ze kon goed met ons dochtertje overweg! Ons dochtertje heeft het nog steeds over de dierengeluiden die ze maakte! Natalja is onopvallend aanwezig en heeft daardoor heel veel leuke spontane foto’s gemaakt van iedereen! En natuurlijk de foto’s, die zijn echt prachtig geworden!

Wat willen jullie andere bruidsparen voor tip meegeven?

Wat wij andere bruidsparen mee willen geven is dat je echt genoeg tijd moet plannen voor alles, neem alles lekker ruim zodat je ook tijd heb om te ontspannen! En vooral probeer alles zoveel mogelijk los te laten, het loopt zoals het loopt.

Marleen & Rutger

Wat is jullie favoriete foto?

We vinden de cover foto van ons online album het mooist. We zijn op deze foto zo lekker samen aan het genieten en niet bezig met hoe de foto eruit ziet.

Wat is jullie meet gelukkige moment?

Wij vonden allebei de beloftes. Zo fijn om je hart uit te spreken en echt even stil te staan bij waarom je van de ander houdt. Alles ging zo snel op de bruiloft en dit was echt van ons.

Hoe vonden jullie het samenwerken met bruidsfotograaf Natalja?

Ik vond het bijzonder dat we later de foto’s terug zagen en het leek alsof er wel 3 Natalja’s waren, hoe heb je nou van al die verschillende hoeken foto’s kunnen maken?!

Wat willen jullie andere bruidsparen voor tip meegeven?

Denk goed na over de volgorde van de dag en wie je waarbij aanwezig wil laten zijn. Wij vonden het heel fijn om eerst foto’s te doen en daarna eten, ceremonie en feest.

“Wat is het toch knap hoe je zo inspeelt op alles wat er gebeurd. Het lijkt wel of je ons al jaren kent. Net ook, nog voor mijn moeder kon reageren op wat er gebeurd en begon te lachen zit jij al klaar met je camera om de foto’s te maken. En de groepsfoto’s, die waren gewoon echt leuk om te maken. Je hebt er echt een leuk moment van gemaakt, echt mijn complimenten”

Alwin ( Broer bruid)

Bruidsfotograaf Naarden, voorbereidingen

Natalja heeft vorig jaar onze bruiloft gefotografeerd en dat heeft prachtige foto’s opgeleverd.
Wat ik vooral fijn vond was dat Natalja de tijd nam om onze dochtertjes op hun gemak te stellen en het voor hen gezellig te maken. Doordat zij leuk met hen om kon gaan, hebben we mooie en ontspannen gezinsfoto’s gekregen.
Natalja heeft de belangrijke momenten voor ons vastgelegd, op een manier die goed bij ons past en dat is uiteindelijk het belangrijkst!

Mariëtte & Alex

Natalja is een hele leuke, spontane meid die een groot gevoel heeft voor fotograferen. Wij zijn trots dat Natalja onze bruidsfotografie heeft gedaan. De foto’s en het boek zijn heel erg mooi geworden.
Wij raden haar bij iedereen aan.

Debby en Maurice

Natalja heeft in mei onze bruiloft gefotografeerd. Ze heeft ontzettend mooie foto’s van ons gemaakt! Vooraf had ze ook al goed afgestemd wat we graag voor foto’s wilden. Het fotoboek naderhand was een echt cadeautje en we zijn ontzettend blij dat zij onze fotograaf is geweest!

Bianca & Ruud

Trouwreportage Melanie en Arno

In januari heeft Natalja onze bruiloft gefotografeerd, maar al ruim daarvoor hebben we regelmatig contact gehad. We hadden zelf een beeld van welke foto’s wij graag wilden en Natalja vulde dit aan met goede ideeën en kwam door haar ervaring met leuke en originele suggesties. Op de dag zelf zorgde Natalja ervoor dat iedereen op zijn gemak was. Al snel na onze mooie dag kregen we de eerste foto’s en uiteindelijk een prachtig en kwalitatief hoogstaand album wat met veel zorg en liefde was samengesteld. Het is Natalja gelukt om de mooiste momenten van deze bijzondere dag te ‘vangen’ en zo vormen deze foto’s een prachtige herinnering!

Melanie & Arno

Natalja heeft onze bruiloft super mooi vastgelegd. Ze heeft leuke en creatieve ideeën die bij onze wensen aansloten. Ze is direct en zorgt daarmee dat je altijd goed op een foto staat. Wij zijn super blij met het eindresultaat. Ook was voor Natalja niks te gek. Aan het einde van de bruiloft, kwam ze nog even terug om de afsluiter met wensballon vast te leggen. Dit was ook het geval bij onze loveshoot, die helaas (vanwege het weer) na de bruiloft pas plaats kon vinden. Helaas geen zonsondergang, maar door de super ideeën van Natalja, zijn de foto’s heel gaaf geworden. Ook hier was niks te gek en dook ze met haar badpak de koude zee in. Natalja is zeker een aanrader voor iedereen die super gave foto’s wil hebben!

Monique & Björn

Trouwreportage Rockanje door bruidsfotograaf Natalja

Super blij met onze pre-weddingshoot & bruidsfoto’s! Fijne fotograaf die haar vak verstaat. Goede communicatie voor/ tijdens en na de fotoshoots!

Cynthia & Roy

Fotografeer ik ook jullie bruiloft?

INFORMEER SNEL OF JULLIE TROUWDAG NOG VRIJ IS

De agenda loopt alweer snel vol voor 2019, deze is alweer voor 30% gevuld! Wil je weten of jullie trouwdag nog vrij is, aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op.

Nu jullie druk bezig zijn met het plannen van jullie bruiloft is het natuurlijk belangrijk dat je snel antwoord krijgt op je vragen. Om het jullie zo makkelijk mogelijk te maken ben ik op veel manier bereikbaar.

Kantoor : 0181700222
Mobiel/whatsapp: 0648969658
Email: info@bruidsfotograafnatalja.nl
Chat : Indien online kun je rechts onderin rechtstreeks met mij chatten

Of vul rechts het webformulier in en ik probeer binnen 48 uur te reageren op al jullie vragen ( je krijgt sowieso alvast een kort berichtje van me).

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.