Fotografie met een verhaal, jullie verhaal! 90% van de foto’s die ik maak zijn journalistiek genomen. Tijdens echte momenten. Niet geposeerd, niet in de camera kijkend. Maar in het moment, in die emotie en sfeer.

Na mijn opleiding journalistiek heb ik mij gespecialiseerd in bruidsfotografie. Maar van oorsprong ben ik documentaire maker.  Hier ligt dan ook mijn passie. Het vertellen van een echt verhaal, jullie verhaal. Tijdens de bruiloft let ik dan ook op al die kleine en grote details die zo belangrijk zijn. Ik leg jullie vast zoals jullie zijn – dus zonder geforceerde poses en gemaakte spontaniteit – zodat ik een fotoverslag af kan leveren waarin het pure plezier en geluk van je trouwdag opnieuw tot leven kan komen.

Alleen tijdens de fotosessie zelf zal ik jullie helpen om een mooie afwisselende fotoshoot te maken. Maar ook nu staat voorop dat de foto’s bij jullie passen. Door mijn manier van werken ontstaan foto’s en poses die voor jullie natuurlijk zijn. Ik zal jullie nooit in een pose laten staan die ik ook bij alle andere bruidsparen doe, nee jullie foto’s zijn uniek en precies zoals jullie zijn.  En natuurlijk bij de groepsfoto’s, hier maken we een klein feestje van 🙂

De rest van de dag leg ik vast zoals het gebeurd, heel soms zal ik aangeven dat het mooier is om op een bepaalde plek te staan bijvoorbeeld met het opmaken of het moment waarop jullie elkaar voor het eerst zien. Maar verder zal je me haast niet opmerken. Het mooiste compliment vond ik een sms van een bruid de dag na hun huwelijk, ze vroeg letterlijk of ik wel de hele dag aanwezig was geweest, omdat ze me haast niet gezien had.

Trouwen kasteel Sterkenburg - Bruidsfotograaf - Trouwreportage