Voor de bruiloft:

Mijn foto’s zijn kleurrijk, journalistiek en hebben een tikje humor. Maar het meeste nog zijn het echte momenten en echte emoties. Om deze voor jullie te kunnen fotograferen heb ik jullie vertrouwen nodig. Daarom hebben we voor de bruiloft een kennismakingsgesprek. We bespreken jullie wensen en ideeën en bekijken enkele fotoalbums. Zo krijgen jullie een extra goede indruk van wie ik ben en ik krijg een indruk van wie jullie zijn en waar jullie naar opzoek zijn. Als er een positieve match is stellen we enkele afspraken vast in een overeenkomst. Dit zorgt voor een extra zekerheid voor jullie.

Ongeveer 4 weken voor de bruiloft krijgen jullie van mij een vragenlijst met allerlei informatie die voor mij van belang is. En ongeveer 3 dagen voor de bruiloft hebben we telefonisch contact. In de tussentijd vind ik het altijd heel erg leuk om wat foto’s van jullie te krijgen, van je trouwjurk ( kan je hem eindelijk showen ;)), maar ook als jullie je openingsdans oefenen, je decoratie of wat je dan ook maar kwijt wilt 🙂

Tijdens de bruiloft:

Tijdens de bruiloft hoeven jullie helemaal niks te doen. Je hoeft je niet druk om mij te maken en al helemaal niet op me te letten. Op deze manier kan ik het beste werken. Ik probeer zoveel mogelijk op te gaan tussen jullie gasten en loop de hele dag heen en weer om een prachtig fotoverslag voor jullie te maken.

Na de bruiloft:

Binnen 7 dagen zet ik altijd een preview online, waar en hoe dit is hebben we van te voren besproken. Daarna ga ik hard aan het bewerken. Ik selecteer de mooiste foto’s voor jullie en bewerk deze stuk voor stuk. Bij ene bruiloft van 12 uur moet je al snel denken aan 600 foto’s. Het bewerken van de foto’s neemt dan ook een aanzienlijke tijd in beslag. Met maximaal 8-10 weken krijgen jullie van mij een online galerij met daarin de foto’s op hoge resolutie. Klaar om te downloaden en te delen. Binnen deze tijd hebben jullie ook al een blog gehad die jullie met vrienden en familie kunnen delen. Ook heb ik in de tussentijd de eerste opzet voor jullie trouwalbum gemaakt en ontvangen jullie deze digitaal. Na jullie goedkeuring wordt het album besteld, deze kunnen jullie met 4 -6 weken in huis verwachten.

Fotografeer ik ook jullie bruiloft?

INFORMEER SNEL OF JULLIE TROUWDAG NOG VRIJ IS

De agenda loopt alweer snel vol voor 2019, deze is al voor 30% geboekt!  Wil je weten of jullie trouwdag nog vrij is, aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op.

Nu jullie druk bezig zijn met het plannen van jullie bruiloft is het natuurlijk belangrijk dat je snel antwoord krijgt op je vragen. Om het jullie zo makkelijk mogelijk te maken ben ik op veel manier bereikbaar.

Kantoor :  0181700222
Mobiel/whatsapp: 0648969658
Email: info@bruidsfotograafnatalja.nl
Chat : Indien online kun je rechts onderin rechtstreeks met mij chatten

Of vul rechts het webformulier in en ik probeer binnen 48 uur te reageren op al jullie vragen ( je krijgt sowieso alvast een kort berichtje van me).

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.