Wie is bruidsfotograaf Natalja?

Mijn eerste fototoestel was geel, en als ik op de rode knop duwde dan kwam er een poppetje uit ploppen. Een paar jaar later mocht ik soms de echte camera van mijn ouders beethouden en een familiefoto maken tijdens een uitje of vakantie. Ik groeide op kijkend naar mijn ouders die beide graag foto’s maken van alle grote en kleine momenten in onze levens. De kasten staan hier dan ook vol met familiealbums. Van gewone momenten in de tuin tot vakanties. Alles is vastgelegd op de foto. Stuk voor stuk prachtige herinneringen van geluk.

De keuze om fotograaf te worden was dan ook al snel gemaakt. Ik wilde natuur en mensen fotograferen. Echte momenten, van die kleine dingen die op het eerste zicht helemaal niet zo bijzonder lijken maar jaren later zoveel waarde hebben gekregen. Ik heb bewust gekozen niet naar een fotovakschool te gaan maar om journalistiek te studeren. Ik wil echt een documentaire kunnen fotograferen. Iets waardevols voor de toekomst. Het fotograferen heb ik mezelf met veel vallen en opstaan aangeleerd. Iets waar ik nog steeds hele blij mee ben want ik weet precies hoe ik echt een foto verslag kan maken.

Naast fotograferen is reizen altijd mijn grootste passie geweest. Nieuwe mensen maar vooral ook nieuwe plekken ontdekken. Ik houd van het avontuur, het niet weten waar ik die avond zal slapen of zal zijn. Zo stapte ik in november 2017 nog bij een onbekende in de auto om samen naar Zuid-Spanje te rijden. Iets wat we beide graag wilde doen en onze mannen vonden het te gevaarlijk om ons alleen te laten. Al snel leerde we elkaar kennen, en vonden onze weg terwijl we kilometers reden en duizenden foto’s maakte. Ik ben een avontuur en vriendin rijker.

Oktober 2018 ben ik zelf getrouwd met Antal, mijn man ( wat is dat toch leuk om te zeggen ;)) in Italië. Ook dit was een groot avontuur, het regelen van een huwelijk is zo bijzonder. Het is stressvol ( zeker in het buitenland waar de mentaliteit toch iets anders is en ja ik ben wel een controlfreak) en tegelijk zo mooi. Wij hebben vele gesprekken gehad met elkaar waarom we wilde trouwen, wat we zo belangrijk vinden aan het huwelijk, aan elkaar en onze toekomst. Iets wat er voor zorgt dat je nog dichter naar elkaar groeit. En wat mijn nog bewuster heeft gemaakt bij het fotograferen van bruiloften. Mijn focus lag altijd al voor een heel groot gedeelte op familie en vrienden maar die is nog vele malen groter geworden.

Ik wil een avontuur met jullie beleven // Twee mensen aan elkaar verbonden // Ik wil dat jullie stralen // Vertrouwen hebben // Elke echte, oprechte en pure emotie van en voor jullie vastleggen // Wees wild // Wees vrij // Geniet // Lach // Doe gek met elkaar // Ik wil magie // Ik wil jullie laten zien // Ik wil  intimiteit, eerlijkheid en puurheid // Echte liefde //  Dat jullie samen lachen, dansen, plagen, flirten en een geweldige tijd beleven // Volledig ontspannen genieten // 200% jezelf -durven- zijn.

Ik bel dol op mistige landschappen \\ Regenbogen \\ Katten \\ Verliefde mensen \\ Vooral 2 tachtig jarige die verliefd door de straten lopen en elkaar helpen en waarderen en op die ene speciale manier naar elkaar kijken \\ Hechte families \\ Bloemen, heel veel bloemen \\ Vooral exotische en wilde bloemen \\ Chocolade-bananentaart\ Eigenlijk alle koekjes \\ Zeker met een heerlijke cappuccino \\ Ik smelt voor sneeuw & bergen \\ wandelen met name in de bergen \\ Onverwachte avonturen \\  Ik heb geen angst \\ Draag bijna nooit jassen \\ loop als het even kan op blote voeten \\ Of op mijn eenhoorn pantoffels zodat ik verder kan dromen \\ Ik ben een dag- en avonddromer \\ Geloof in liefde voor altijd \\ Houd van regendruppels op mijn hoofd, het schuine dak van ons huis of nog beter op de tent \\ Heel hard met de muziek mee zingen \\ Vooral in de auto als niemand mij kan horen \\ Ik heb een zwak voor boho jurken, macramé en planten \\ Word gelukkig van een goed gesprek \\ En van gras of zand tussen mijn tenen.

Koffie?

Thee, cola, fanta, 7up, casis, chocolademelk, water, Baileys kan natuurlijk ook 🙂

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.