Boerenbruiloft in de Lier | Agnes & Ben

Wat een bruiloft!!!!!! Agnes en Ben hadden wel al verteld over hun plannen, maar dat alles zo extreem perfect was uitgewerkt had ik niet kunnen dromen. Ik ben ruim een half uur te vroeg en op het terrein lopen allemaal mensen heen en weer. Ik loop een openstaande deur in en stap blijkbaar de versierde schuur in. Ik verwachtte witte doeken en lichtjes maar ik kom in een compleet bloemen- en groentethema. WAUW WAUW WAUW. Je ziet niet eens meer dat het een schuur is. Na enkele foto’s  ga ik verder op zoek naar Agnes. Ik vind haar in het huis waar net de laatste hand wordt gelegd aan haar kapsel. Niet veel later kan het korte stoere jurkje aan en komt Ben haar ophalen.

We maken eerst wat foto’s in de schuur en in de kas om daarna naar een boerderij in de buurt te rijden waar Ben als kind geregeld kwam. Het hele thema past perfect bij de dag. De zon begint te schijnen en we vertrekken richting de ceremonielocatie. Agnes en Ben hebben in het natuurgebied achter hun huis een stuk gemaaid en overal staan picknicktafels en liggen hooibalen en zitzakken. Na een gezellige ontvangst met heerlijke taarten vertrekt het aanstaande bruidspaar op de fiets. Een half uurtje later als alle gasten er zijn komen ze op spectaculaire wijze op een tractor met daarachter een gospelband aangereden. Ook de ceremonie zelf is lekker eigenwijs want de ambtenaar is nog maar net gestart als iemand haar onderbreekt en de ceremonie kidnapt om er een ware talkshow van te maken. Gasten worden geïnterviewd en moeten d.m.v. blauwe of groene ballonnen aangeven of het antwoord op de vraag Agnes of Ben is. Er wordt veel gelachen en de kleuren spatten van het scherm ( je zal maar weinig zwart/wit foto’s vinden in deze serie, de kleuren zijn gewoon te vrolijk).

In plaats van elkaar een trouwring te geven plant het bruidspaar samen een boom, en na de proost klimmen ze samen op de aanhanger om samen met de gospelband nog een liedje te zingen. Alle kinderen mogen hierna plaatsnemen op de aanhanger en het bruidspaar vertrekt weer met de tractor met alle gasten fietsend of lopend erachteraan. In de geweldig versierde schuur volgt een gezellige borrel.

In de kas ernaast wordt gestart met het voorbereiden van het diner ( met allemaal groente van eigen spijs) en na 2 gezellige sketches is het tijd voor een heerlijk diner. Tijdens het diner vertrek ik naar huis, er zijn dan ook helaas geen foto’s van het feest in de schuur maar ik heb gehoord dat het een super feestje was wat ik meteen geloof 🙂

Make-up : Académie de Beauté 
Decoratie :Make it Awesome 
Muziek feest : DJ Ajen 
Muziek ceremonie : New Gospel Sensation