Trouwen op de hei

Wat een prachtige dag, zoveel liefde, vriendschappen, energie en zon!

Maurits doet vrolijk de voordeur open en staat al in pak. Alleen zijn colbert ontbreekt nog. Dus ik maak enkele foto’s van zijn colbert en daarna gaat deze aan. De stropdas wordt nog even recht geschoven en ik kan richting de bruid. Jessica is eigenlijk ook al haast klaar en als haar moeder klaar is met de make-up kan de trouwjurk aan. Ik geloof niet dat ik eerder zo snel een jurk aan heb zien gaan :). Nog geen 10 seconden later is de jurk aan en kan de visagiste de laatste hand leggen aan de make-up. Niet veel later staat Maurits voor de deur. Nadat ze elkaar kort bewonderd hebben in de felle zon stappen we nog even het huis binnen. Nog snel even een banaan naar binnen, tandenpoetsen, poedertje tegen het glimmen en we zijn klaar om alvast richting de hei te gaan voor de fotoshoot.

De hei staat prachtig in bloei. Een betere dag om te trouwen hadden ze niet kunnen uitkiezen.  (nou ja warm is het wel 😉 ) We lopen over de hei om foto’s te maken we zorgen dat we net uit het zicht bezig zijn als de gasten in de paardenkoets aankomen. Als iedereen zit komen Jessica en Maurits over de heuvel heen aangelopen een prachtig gezicht! De ceremonie is persoonlijk en echt prachtig qua locatie. Onder de boom lezen Maurits en Jessica elkaar hun beloftes voor om daarna een duidelijke ja uit te spreken.

Via de bellenblaas haag lopen ze na de ceremonie enkele meter verder om hier nog even lekker verder te borrelen en te feliciteren. Een uurtje later rijden we met de paardentrams terug naar de Mof waar de borrel wordt voortgezet. Na de speeches van de vaders is het tijd voor een heerlijk diner. Het blijft zulk lekker weer dat de taart na het eten buiten aangesneden kan worden en iedereen blijft nog lekker afkoelen als de zon ondergaat. Net voor het echt donker is gaan we met zijn allen de danszaal in waar het bruidspaar een super leuke openingsdans neerzet. Een half uurtje later worden alle gasten nogmaals naar binnen gehaald, een groot gedeelte geniet van de heerlijke marshmallows en buitenlounge, om een lesje headbangen te krijgen.