Trouwen in Rockanje, lekker feesten en veel kattensnoepjes | Cynthia en Roy

Aangekomen in Rockanje had ik mijn auto nog niet geparkeerd of Roy stond al vrolijk in de deuropening. In de slaapkamer viel het op hoe mooi het bed erbij lag, en zelfs Roy zijn schoenen, riem en trouwkaart lagen perfect gestyled klaar. Cynthia had alles al klaargelegd en Roy had in het logeerbed geslapen zodat het bed netjes bleef :)  Bij het aankleden was er wel even een spannend momentje, Roy deed in zijn enthousiasme zijn riem iets te strak en kreeg deze niet meer los. Gelukkig kregen zijn ouders de riem weer los en kon zijn zus hem nog helpen met het aantrekken van zijn jasje.

Bij Cythia aangekomen was haar haar en make-up alweer prachtig verzorgd door Cynthia Veenman Terwijl ik wat details ging fotograferen van de schoenen trok Cynthia alvast haar jurk alleen aan. Bijzonder dat ze dit zonder enige moeite zelf deed. Ondertussen was ook de moeder van Cynthia klaar en kon haar dan ook helpen met het dichtmaken van de jurk. Ik wil ook nog even extra complimenten maken naar de coupeuse van Weddings. De valse rits was zo goed weggewerkt dat deze niet meer zichtbaar was. Iets wat helaas zeer weinig zo mooi gedaan wordt.

Cynthia haar ouders hadden ervoor gezorgd dat de rozenbomen er prachtig bijstonden en dat niet alleen, ze hadden ook een super mooie trouwauto als verrassing geregeld.
Nadat we wat groepsfoto’s in de tuin hadden gemaakt reden we richting het Quackjeswater in Rockanje. Hier hadden we ook de loveshoot al gefotografeerd en hadden dus al wat mooie plekjes uitgekozen, wat wel handig is op deze locatie. Precies op het juiste moment kwam tussen de bewolking door de zon even naar voren zodat het waaien van de sluier een mooi contrast vormde met de achtergrond.

Aangekomen bij het stadhuis van Rockanje stond iedereen al op het bruidspaar te wachten. Na een luid onthaal kon de ceremonie starten. Een ceremonie met veel gelach, een traan, hele lieve beloftes en een dicht getimmerde doosje met een fles wijn. Tijdens het van de trap af lopen werd Cynthia nog even geplaagd met een weddingwand door haar opa en kregen ze 2 duiven als verrassing om op te laten.

Terwijl de gatsen alvast naar Beach West vertrokken reden wij nog even naar Boelies. De kroeg waar Roy 1 dag in de week werkt. Hier schonk hij ene wijntje voor Cynthia in en een biertje voor zichzelf. Nadat ze samen even lekker waren bijgekomen werd de openingsdans nog even geoefend en moest Cynthia Roy weer helpen met zijn riem voor een toilet bezoekje :)

Bij Beachwest aangekomen mocht Roy de fles champagne sabreren. Hij had 5 x nodig voor de fles knalde maar deed het toen ook zeer netjes. Bij het feliciteren kreeg het bruidspaar van elke gast naast een echt cadeau/envelop steeds iets voor hun katten. Een grap die alle 100+ gasten doorzetten.

Na een heerlijk diner met mooi speeches volgde de openingsdans en een gezellig feest onder leiding van Copy-cat

Ceremonielocatie :  Stadhuis Rockanje
Feestlocatie :  Beach West
Ringen : Broekhuis Juweliers
Muziek feest : Copy Cat
Bruidsjurk : Weddings
Trouwschoenen bruid :  Stylez Shoes
Trouwpak : www.fabertdewit.com
Trouwschoenen bruidegom : Monfrance schoenmode
Ambtenaar :  Suzan Lanting
Kapster :  Cynthia Veenman
Bloemist : www.tuincentrumtorreman.nl