Trouwen in een appelboomgaard in Benschop

De voorbereidingen

Bij Raymon lagen de details alvast klaar, een prachtige corsage, zijn schoenen, riem én trouwboekje. Anne Marije en Raymon zijn een paar dagen geleden namelijk al getrouwd voor de wet en gaan vandaag trouwen in een appelboomgaard in Benschop. Nadat Raymon zijn koffie op heeft begint hij met het aantrekken van zijn pak. Even krijgt hij het heel warm maar nadat zijn pak compleet aan is trekken de zenuwen weer wat weg. In de tussentijd is Anne Marije een stukje verder bezig met haar make-up. Ik kan nog net een paar foto’s maken en dan is het tijd om haar trouwjurk aan te trekken.

Trouwen in de appelboomgaard

Raymon haalt Anne Marije wel op maar ze mogen elkaar nog niet zien tot de ceremonie begint. Raymon krijgt een blinddoek om en Anne Marije houd haar ogen dicht, een blinddoek zou haar make-up verpesten. Op de locatie wordt het bruidspaar opgewacht en wordt er eerst nog even voorgeboden. Steeds wordt ervoor gezorgd dat ze elkaar nog niet kunnen zien. De reactie van Raymon als hij zijn vrouw ziet is dan ook vol trots. Een mooie dienst volgt waarin het neefje van het bruidspaar soms even de show steelt. Onder de prachtige oude appelboom versierd met bloemen lezen ze elkaar lieve beloftes voor en spreken nogmaals hun liefde aan elkaar uit. Het ja-woord wordt bezegeld met de trouwringen die de 2 kleine neefjes stoer naar voren komen brengen.

Het feest inclusief karaoke

Na een de borrel staat er een heerlijk Mexicaans buffet klaar en wanneer de borden leeg zijn gaat iedereen buiten nog even een ijsje eten. In de tussentijd komen de avondgasten binnen. Op de achtergrond begint de band te spelen wat later op de avond wordt overgenomen door het bruidspaar en de gaste d.m.v. een gezellige karaoke avond. Precies om 00:00 loopt het bruidspaar door een haag van sterretjes met een glas champagne weg  terwijl er luidkeels Lang zal hij leven wordt gezongen. Raymon is namelijk op deze nieuwe dag jarig.

Trouwjurk Unique Bridal Den Haag 
Trouwringen Uniek Sieraad Reeuwijk
Bloemen Ninja Floral Design
Muziek ceremonie Jori
Trouwlocatie : Más Mik