Trouwen in een Tsjerke in Terherne Friesland | Marlies en Erwin

Marlies en Erwin trouwde in het Tsjerke in Terherne. Wat een onwijs mooie locatie! Marlies begon met omkleden in de “hotelkamer” waar het bruidspaar s’avonds zou slapen. Ook dit was een leuk klein kerkje. Ik geloof niet dat ik eerder zoveel handen rond een jurk heb gezien met het dichtknopen. In de tussentijd was Erwin lekker met vrienden en familie aan het lunchen om daarna zijn pak aan te trekken.
Nadat Marlies en Erwin elkaar voor het eerst zagen reden we een stukje richting het water om de trouwreportage te fotograferen. Na de trouwreportage stapte het bruidspaar in een bootje en liep ik snel naar het Tsjerke waar alle vrienden en familie al stonden te wachten.

Tijdens de ceremonie werd enorm veel gelachen en gehuild. Veel lieve woorden werden gedeeld en een hoop trotse blikken. De ceremonie werd gevolgd door een gezellige borrel die verder werd voortgezet op twee boten. Wat een onwijs leuk idee om lekker te varen. Echt puur genieten en lekker ontspannen. Bij aankomst in de haven stond het diner klaar en ook tijdens en na het diner werd weer veel gelachen tijdens enkele presentaties.

De openingsdans was kort en ging snel over in een grote verrassing voor Marlies. Erwin had samen met zijn vrienden een super dans ingestudeerd!

 

Click edit button to change this text.