Jeugdliefdes trouwen in Brielle | Anja & Ruud

Toen Anja en Ruud afgelopen zomer bij mij aan de tafel zaten om kennis te maken en hun bruiloft door te spreken wist ik al dat hun bruiloft een bijzondere zou worden. Vol met persoonlijke details en een super verliefd stel.

Anja en Ruud zijn jeugdliefdes die elkaar terug hebben gevonden. Het eerste wat ik dacht toen ik ze zag “wouw die zijn tot in de wolken verliefd op elkaar” dus toen het bruidspaar elkaar geholpen had met het aantrekken van de trouwkleding en we over de wallen van Brielle liepen voor de trouwreportage kon ik het niet laten een foto te maken die dat symboliseerde.

Ook de kerkelijke ceremonie en zegening zit vol met symbolen en persoonlijke details. De dochters van Anja die zingen, alle vrienden en familie die het licht doorgeven zodat Anja en Ruud omringt zijn door licht bij de zegening. Alle gasten die het huwelijksboek tekenen. Heerlijk al die symboliek. Maar ook de kleine details om het jaren 60 sfeertje helemaal rond te krijgen. Van Lp uitnodigingen tot borrelnootjes op tafel 🙂

Het feest en diner vinden plaats bij de Vreemde Vogel in Vlaardingen waar eigenlijk 3 hoeken zijn gecreëerd. Een plekje met een koffie kraam en lekkere taartjes ( die ook al alle vrolijke jaren 60 kleuren hebben) een zithoek met vuurkorf en een feesthoek met band.