Trouwen in Rotterdam met spetterend feest | Marieke en Roy

Trouwfotograaf zijn is bijzonder. Je maakt de mooiste of in elk geval een van de mooiste dag van zijn leven mee. Sterker nog je mag de dag vastleggen.

De bruiloft van Roy en Marieke begon ontspannen en rustig. Marieke was al klaar met haar haren en make-up dus kan ze eigenlijk zo haar jurk instappen. Samen met haar moeder wist ik van een verrassing van in de avond af. Verder nog niemand. Altijd leuk!!

Een half uurtje later kwam Roy aangereden met een verrassing voor zijn vader. Hij had stiekem de auto van zijn vader opgelapt, pak geregeld en kwam nu voorgereden. Een grote verrassing! Ook Roy kreeg een grote verrassing toen hij zijn bruid voor de eerste keer zag.

Voor de deur maakte we enkele fotos met Scott om daarna in hartje Rotterdam de trouwreportage voort te zetten.’Daarna reden we richting VIDAA voor de ceremonie. Maar eerst kwam het bruidspaar 3x op 🙂

Een persoonlijke ceremonie met lieve woorden van vrienden werd gevolgd door een gezellige borrel.

Aan het begin van het feest was het dan zover, Marieke haar verrassing voor Roy. De dans start en haar rok zakt. Met een super kick kort jurkje zet ze samen met Roy de dans voort en kan een spetterend maar dan ook spetterend feest beginnen.