Bruidsfotogaaf Zoetermeer trouwen met veel paarden

Zoveel woorden als Martijn de gehele dag kon gebruiken om alle mooie anekdotes aan te halen kan ik niet. Maar ik ga toch proberen net als hij te vertellen. Alleen dan over hun bruiloft.
Als ik aankom bij Martijn is hij nog heerlijk ontspannen, zijn ouders moeten nog aankomen dus het aankleden moet nog even wachten. Ik krijg ene heerlijke kop cappuccino en worstenbroodje en terwijl ik wat details fotografeer smul ik hier heerlijk van. Niet veel later komen zijn ouders aan en kan het trouwpak worden aangetrokken. Het aandoen van de stropdas kost wat meer tijd dan verwacht maar we hebben voldoende tijd. Als Martijn klaar is rijd ik naar Suzanna die net haar jurk aantrekt. Ik kan het dichtknopen van je knoopjes en het omdoen van de sieraden nog meepakken en dan is het ook gelijk zover.

Martijn komt voorgereden op een prachtige koets om zijn prachtige bruid op te halen. Na de eerste tranen van geluk is daar de paardenpoep als we weg rijden. We hadden een paar dagen ervoor nog gegrapt dat de paarden wel voor de deur zouden poepen als we weg reden. Nou dat klopte!

Tijdens de fotoshoot werd het trouwboeket van Suzanna vergeten gelukkig dacht de koetsier hieraan en rende hij terug om het boekt te halen. Zo konden Martijn en Suzanna hun entree maken voor de ceremonie met boeket. Beide vaders kregen bruidstranen te drinken om te proosten op het huwelijk. En na een duidelijke ( iets wat te vroege) “ja werden de ringen gebracht. Buiten stonden ondertussen als verrassing twee jongens van de stallen klaar met mooie witte duiven die het kersverse bruidspaar mocht oplaten.

Na de proost bedankte Martijn iedereen persoonlijk voor zijn of haar komt. De anekdotes en lieve woorden over elkaar zorgde voor veel mooie en emotionele momenten. Niet veel later stond er een heerlijk diner klaar gevolgd door een gezellig feestje