Trouwen in Kasteel Woerden

Op verzoek van het bruidspaar worden hun namen niet gebruikt. Je vind dan ook de termen bruid en bruidegom als vervanging.

Wat een spannend weer had dit bruidspaar op hun trouwdag zeg. Veel wind en korte regenbuien en vooral savonds laat grote stortbuien. Maar toch hadden ze op alle belangrijke momenten “goed” weer. Als fotograaf ben ik altijd een enorme fan van dit weer. Je krijgt zulke toffe luchten, extra contrasten en als de bruid zoals nu een korte sluier draagt hele toffe effecten met de sluier.

Nadat het bruidspaar helemaal klaar was kon de bruidegom zijn bruid ophalen. We moesten wel even 5 minuten wachten tot de bui over was maar daarna was het eerste moment daar. We reden via het maximamark in Utrecht voor de fotoshoot naar kasteel Woerden waar de ceremonie, het diner en het feest plaats vonden. Tijdens de fotoshoot wisten we het mooi droog te houden en kregen we zelfs een behoorlijk ( en lekker warm) zonnetje cadeau.

Bij aankomst stonden alle gasten al bellen te blazen en vooral de bruid trok alle aandacht toen ze al staand de poort van kasteel Woerden binnen kwam rijden. Na een ceremonie met lieve woorden van de ceremonie stond er een heerlijke taart klaar, gevolgd daoor enkele groepsfoto’s.  Terwijl het buiten steeds harder begon te regenen werd er een heerlijk diner geserveerd in de gewelven van het kasteel. Rond 20:00 kwamen de eerste gasten binnen druppelen (letterlijk ;)). Iedereen kon zich al snel vrolijk droog dansen en na enkele uren klaarde de lucht op waardoor het bruidspaar hun feest door een vrolijke haag van sterretjes kon verlaten.