Trouwfotograaf Oostvoorne

Buiten trouwen bij de Duinrand in Oostvoorne, heel even leek het spannend te worden. Nadat Vincent en de jongens aangekleed waren vertrokken we vanuit Brielle naar de Duinrand waar Csilla en Noami zich nog aan het opmaken en klaarmaken zijn. In de hoek van de ruimte wordt de jurk snel aangedaan terwijl de eerste gasten binnen druppelen. Buiten is het koud en het waait hard. Toch staat het prieel klaar voor een mooie ceremonie en gaat iedereen klaar zitten.
Nog geen 5 minuten nadat de ceremonie gestart is breekt de zon door. Het wordt gewoon warm! Een prachtige ceremonie tot gevolg.
Na de proost en een mooi verrassingsnummer rijden we snel richting de eerste fotoshoot locatie. De locaties liggen qua reizen redelijk ver bij elkaar vandaan maar deze industriële plek is zo gaaf dat we allemaal blij zijn dat we erheen gereden zijn. Het is er vies en het waait hard maar het blijft een toffe plek.
Na ene klein half uurtje rijden we snel terug richting de Duinrand om vlakbij in het bos ook nog een paar foto’s te maken. Net voor 6en worden we gebeld of we op tijd terug zijn voor het eten, het antwoord is nee. We zijn 10 minuten later. En terwijl we aankomen rijden staan buiten alle kaarsen al prachtig te branden en zitten de gasten binnen klaar voor het diner. Na het diner rijden we nog even naar het strand voor een korte fotoshoot met zonsondergang. We komen net optijd aan om de laatste glim van de zon mee te pakken voor we weer terug rijden voor een gezellig feestje.