Trouwfotograaf Oostvoorne | Angelique en Wouter

Trouwen in oktober is altijd spannend. Je weet nooit wat het weer gaat doen, maar als het zonnetje mee werkt dan heb je super mooi licht. Zo ook op de bruiloft van Angelique en Wouter.

Ik begon de ochtend bij Angelique die net met haar cappuccino in haar handen stond. 2 minuten later lag deze op de grond.  Na wat opruim werk konden we naar zolder waar Angelique haar bruidskapsel. Een klein half uurtje later loop ik de deur uit richting Wouter die zich een paar straten verder aan het voorbereiden is bij een vriend. Als hij zijn pak aanheeft en eindelijk de stropdas op de juiste lengte heeft ga ik terug naar Angelique die haar jurk gaat aantrekken. Noa wil haar jurk niet aan maar met wat trucjes lukt het ons toch om haar in haar jurkje te krijgen.

Nadat Angelique en Wouter elkaar voor het eerst in trouwkleding hebben gezien rijden we naar de duinen van Rockanje voor een de fotoshoot. We hebben echt geweldig licht en ook Noa vind het eigenlijk wel heel leuk om met me te spelen en op de foto te gaan.

Na de ceremonie in Hellevoetsluis rijden we naar de Duinrand in Rockanje voor het diner. Als de eerste gang wordt geserveerd zwaai ik gedag en kan het bruidspaar beginnen aan een heerlijk diner.