Weddingphotography in Amalfi, Italy | Frank & Marjolein

Amalfi, wat een geweldige plek voor trouwfoto’s. Ok ik ben bevooroordeeld want 14 oktober trouw ik hier zelf. Toen wij in maart terug reisde, was ik dan ook super blij dat Frank en Marjolein ook naar Amalfi wilde vliegen voor hun afterwedding fotoshoot. Op hun eigen trouwdag konden ze geen goede foto’s laten maken. Dit was dan ook een super kans om aan toffe foto’s te komen.

Samen met mijn aanstaande hebben we alle mogelijk locaties in de buurt gespot en een volle dag gepland met 5 locaties. We begonnen de fotoshoot bij de Basilica in Scala. Na een aardige klim kwamen we hier aan. Veel tijd voor de zon te hoog stond hadden we niet en al vrij snel liepen we via het wandelpad de bergen in. Ook hier stopte we vaak voor foto’s en water. Door het enorm slechte weer de dagen ervoor was het pad naar de grote waterval afgesloten. Bij de kleine waterval en oude molen moest ik enkele mensen vragen even aan de kant te gaan zodat we ook hier een paar gave foto’s konden maken.

Omdat we een tijdsafspraak hadden in een prachtige kerk moesten we helaas snel door, bij de kerk aangekomen bleek het bruidspaar niet in de kerk op de foto te mogen omdat ze geen zegening voor hun huwelijk hebben ontvangen. Dit was wel even een domper, maar al snel hadden we de lol er weer in en reden we via een prachtig uitzicht punt naar de bekende brug in Conca de Marini om hier nog een paar foto’s lekker met de voeten in het water te maken. Net voor zonsondergang reden e terug naar Amalfi om een lekker ijsje te eten en de shoot af te sluiten op de pier.

Weddingphotography Amalfi Ravello Scala ItalyWeddingphotography Amalfi Ravello Scala Italy Weddingphotography Amalfi Ravello Scala Italy Weddingphotography Amalfi Ravello Scala Italy Weddingphotography Amalfi Ravello Scala Italy Weddingphotography Amalfi Ravello Scala Italy Weddingphotography Amalfi Ravello Scala Italy Weddingphotography Amalfi Ravello Scala Italy Weddingphotography Amalfi Ravello Scala Italy Weddingphotography Amalfi Ravello Scala Italy Weddingphotography Amalfi Ravello Scala Italy Weddingphotography Amalfi Ravello Scala Italy Weddingphotography Amalfi Ravello Scala Italy Weddingphotography Amalfi Ravello Scala Italy Weddingphotography Amalfi Ravello Scala Italy
Weddingphotography Amalfi Ravello Scala Italy 

Weddingphotography Amalfi Ravello Scala Italy Weddingphotography Amalfi Ravello Scala Italy Weddingphotography Amalfi Ravello Scala Italy Weddingphotography Amalfi Ravello Scala ItalyWeddingphotography Amalfi Ravello Scala Italy Weddingphotography Amalfi Ravello Scala Italy