Trouwen in Dordrecht | Marien en Mathilde

Trouwen in Dordrecht op een verkiezingsdag. Dat betekend natuurlijk na het ophalen van de bruid eerst even stemmen. Nadat het vinkje was gezet reden we door naar de Gallerie de Compagnie voor de fotoreportage. Omdat het weer best lekker was en we wat tijd over hadden liepen we nog even langs het water voor wat extra foto’s.

Het burgerlijkhuwelijk vond plaats in de gewelven van het stadhuis van Dordrecht. Een knusse en gezellige plek. Na de ceremonie liepen we richting een kleine mooi lichte kerk in het centrum waar het bruidspaar hun zegen ontving. De vader van de bruid had nog een verrassing voorbereid door, wat Mathilde altijd graag wilde, voor haar te zingen samen met 3 andere mannen.

Na het feliciteren en een stukje gebak liepen we terug naar de gewelven voor de receptie.

Slideshow

Foto’s

Trouwen in DordrechtTrouwen in Dordrecht  Trouwen in DordrechtTrouwen in Dordrecht Trouwen in Dordrecht Trouwen in Dordrecht Trouwen in Dordrecht Trouwen in Dordrecht Trouwen in Dordrecht     Trouwen in Dordrecht   Trouwen in DordrechtTrouwen in DordrechtTrouwen in DordrechtTrouwen in DordrechtTrouwen in DordrechtTrouwen in DordrechtTrouwen in DordrechtTrouwen in DordrechtTrouwen in Dordrecht         Trouwen in DordrechtTrouwen in Dordrecht