Trouwfotograaf Rotterdam, fotoshoot bij de Kuip en het Erasmuspark

Terwijl beneden Tiffany haar haren werden gestyled, zat Dylan boven bij zijn ouders ( twee huizen boven elkaar). Tussen beide huizen kon ik lekker heen en weer lopen om bij allebei hun voorbereidingen te fotograferen. De zenuwachtigheid steeg naarmate het moment van elkaar ontmoeten kwam en na een emotionele eerste blik reden we naar de Kuip voor trouwfoto’s. Helaas mochten we onverwachts een hoop niet dus snel reden we richting het Erasmuspark.
Na de fotoshoot reden we nog even terug richting huis waar Tiffany en Dylan samen met hun zoontje en neefje in de auto stapte. Een paar straten verder stonden familie en vrienden hun op te wachten. Met zijn alle vertrokken we in de spelersbus van Feyenoord naar de Coolsingel voor het huwelijk.

Bijna een uur eerder dan gepland kwamen we aan in de Delfsehout voor de bbq. Vanwege het hete weer besloot iedereen zijn trouwkleding uit te trekken en lekker in korte broek een paar uurtjes te relaxen. Net voor de avondgasten aankwamen shoot iedereen weer in zijn trouwkleding voor de bruidstaart en het feest.