Bruidsfotograaf Texel | Saskia en Bas

Als bruidsfotograaf was ik voor het eerst op het prachtige Texel en ik hoop nog heel vaak terug te komen. Wat een heerlijke plek vol rust en natuur. Saskia en Bas zaten samen in een klein hotelletje en alleen een trap en de gang maakte een scheidingen tussen het aanstaande bruidspaar. Ik kon dan, net als de kinderen, snel heen en weer lopen tussen de twee kamers en zo bij allebei de voorbereidingen vastleggen.

Nadat Saskia en Bas elkaar voor het eerst zagen vertrokken we richting de molen voor het eerste deel van de trouwreportage. De molen is nog gebouwd door Saskia haar opa. Wat deze plek extra leuk maakte. Na een aantal trouwfoto’s gemaakt te hebben reden we richting het strand om hier verder te gaan met de trouwreportage. Een half uurtje later kwamen ook de kinderen naar het strand en zoals Bas zachtjes tegen Saskia zei “nu zijn we echt compleet”, konden we van het complete gezin nog meer foto’s maken.

Bij aankomst bij Paal 33 stonden alle gasten al te wachten. De korte ceremonie werd gevold door een gezellige borrel op het strand en een heerlijke bbq in het restaurant.

Bruidsfotograaf Texel Bruidsfotograaf Texel Bruidsfotograaf Texel Bruidsfotograaf Texel Bruidsfotograaf Texel Bruidsfotograaf TexelBruidsfotograaf TexelBruidsfotograaf Texel Bruidsfotograaf Texel Bruidsfotograaf Texel Bruidsfotograaf Texel Bruidsfotograaf Texel Bruidsfotograaf Texel Bruidsfotograaf Texel Bruidsfotograaf Texel Bruidsfotograaf Texel Bruidsfotograaf Texel Bruidsfotograaf Texel Bruidsfotograaf Texel Bruidsfotograaf Texel Bruidsfotograaf Texel Bruidsfotograaf Texel Bruidsfotograaf Texel Bruidsfotograaf Texel Bruidsfotograaf Texel Bruidsfotograaf Texel Bruidsfotograaf Texel