Trouwen in de regen

Trouwen in de regen klinkt als een nachtmerrie voor de meeste bruidsparen. Gelukkig hoeft het helemaal niet zo erg te zijn. Als je ‘S ochtends besluit er het beste van te maken en lekker te genieten dan heb je uiteindelijk een geweldige trouwdag. Zo ook vandaag. De heel nacht regende het superhard en ook de ochtend was het aan het miezeren. Terwijl het bruidspaar bezig was met de voorbereidingen werd het buiten langzaam wat lichter.

Nadat Krista en Martijn elkaar voor het eerst zagen vertrokken we voor de fotoshoot. Gaan we voor een binnen locatie of kiezen we voor buiten? Was natuurlijk de grote vraag. Toen mijn mening werd gevraagd koos ik voor buiten. En gelukkig is het bruidspaar zo stoer geweest om mee te gaan. Terwijl de vocht in de lucht hing kwam zelfs de zon nog even kijken en konden we een aantal hele toffe foto’s maken.

Na een kleine file kwamen we aan bij de ceremonielocatie waar het ondertussen pijpenstelen regende. De mooie binnentuin werd verruild voor een knusse en  gezellige tent met een mooie en warme ceremonie. Na het ja-woord werd er getoost en gefeliciteerd. Het feliciteren kon zelfs weer even buiten tot de eerste druppels vielen. De borrel werd droog binnen voortgezet gevolgd door een heerlijk diner.

 

   

 

Ceremonielocatie Vidaa, Bergschenhoek
Feestlocatie Vidaa, Bergschenhoek
Trouwauto Geen
Bruidstaart Via een kennis
Ringen Glamira
Muziek Ceremonie Geen
Muziek feest Geen
Bruidsjurk La Nova, Dordrecht
Trouwschoenen bruid Stylez Shoes
Trouwpak Suit Supply, Rotterdam
Trouwschoenen bruidegom Dungelmann Schoenen, Rotterdam
Ambtenaar Ilonka Hoff
Kapster Ilsebeauty.nl
Visagiste Ilsebeauty.nl
Bloemist Stoopman bloemen, Spijkenisse