Trouwreportage Dordrecht | Henske en Michael

Wat is Dordrecht toch een fotogenieke en mooie stad. Nadat Henske en Michael klaar waren met hun voorbereidingen en in de achtertuin elkaar voor het eerst zagen startte de fotoshoot bij Villa August en reden daarna door richting een leuk parkje in Dordrecht. Bij het aanrijden zag ik de vorm van een hart in de bomen, maar het bruidspaar reed een stukje verder door. Tegelijkertijd viel er een regenbui, het bruidspaar besloot even 5 minuten te wachten en in de tussentijd reden we terug naar de bomenstrook waar ik het hart zag. Ook hier maakte we een aantal foto’s voor we naar de 3de plek wandelde.

Tijdens het ja-woord riep Michael veel te vroeg ja, waarop de ambtenaar het hele verhaal nog een keertje vertelde. Veel gelach volgde natuurlijk samen met de “juiste” ja en een hartstochtelijke zoen.

De buiten barbecue kon helaas vanwege het wisselvallige weer niet buiten doorgaan en vond dan ook binnen plaats. Als je in een manege je feest houd dan moeten er natuurlijk ook wat foto’s met de paarden worden gemaakt, dus na het eten liepen we naar buiten voor wat foto’s met het paard. Ook hadden we nu mooi tijd voor wat groepsfoto’s voordat het feest startte.

 

trouwfoto met paard

  

Ceremonielocatie Stadhuis Dordrecht
Feestlocatie Hippisch Centrum Dordrecht
Trouwauto
Ringen Pauline Hoekman

https://edelsmidpaulinehoekman.nl/

Muziek Ceremonie
Muziek feest Total Eclipse http://www.total-eclipse.nl/
Bruidsjurk Bruidshuis Sonja
Trouwschoenen bruid Nelson Nike
Trouwpak
Trouwschoenen bruidegom
Ambtenaar
Kapper D’Haar Thierry Groen
Visagiste Deniece Perik