Trouwen op Kasteel Heeswijk met rode accenten en paardenkoets | Zhanel & Mark

Mark en Zhanel hadden alle vrouwelijke gasten gevraagd iets roods aan te trekken op hun bruiloft. Bij aankomst op Kasteel Heeswijk waren diverse familieleden en Mark zelf al druk in de weer met de rode hartjes ballonnen op te blazen ( en te vangen :) )
Een paar ruimtes verder was Zhanel bezig met haar voorbereidingen.

Voor het kasteel zagen Zhanel en Mark elkaar voor het eerst in bruidskleding en snel gingen we door voor de fotoshoot omdat het opmaken en aankleden meer dan een uur was uitgelopen. Gelukkig verliep de fotoshoot op en rond het Kasteel Heeswijk lekker snel en waren we net iets later bij de koets die het bruidspaar terugbracht voor een spectaculaire entree.

De moeder van de bruid, zorgde samen met haar ensemble Entre Nous voor de nodige tranen tijdens de ceremonie. En de rode accenten die overal te vinden waren maakte de sfeer volledig af. Na de ceremonie werden de rode balonnen los gelaten en kon er worden gesabreerd. De eerste fles spatte in tientallen stukken uit elkaar wat voor een extra leuke foto zorgde. Met het eeuwenoude zwaard van het Kasteel werd de taart aangesneden waarna een gezellige borrel volgde. Na de borrel maakte ik nog wat groepsfoto’s en vertrok richting huis terwijl het bruidspaar lekker aan het diner begon.

Ceremonielocatie : Kasteel Heeswijk
Feestlocatiee : Kasteel Heeswijk
Trouwauto : Koetsen Verkoop
Bruidstaart : Bakkerij van Doorn
Ringen: 123gold
Muziek Feest : Evenses
Bruidsjurk: Bruidshuis Diana
Trouwschoenen : Bruidshuis Diana
Trouwpak : Suit Supply
Ambtenaar : Margreet van de Rakt
Kapster : Elegantlooks
Bloemist : Bloemboetiek