Buiten trouwen Kasteel Heeswijk en fotoshoot met paard | Ron & Ornella

Buiten trouwen in de tuin van Kasteel Heeswijk het was nog even spannend of het zou lukken want exact om 14.00 werd er een bui verwacht maar gelukkig kon de ceremonie buiten doorgaan en wisten we het droog te houden. Dit was tijdens de fotoshoot wel anders. Ook was het nog even spannend toen Ornella’s moeder de bruidsjurk wilde pakken en de vonken eraf sprongen en een gat branden in gelukkig een klamboe die over de jurk hing.

Nadat Ron, Ornella voor het eerst in haar prachtige bruidsjurk zag reden we naar Kasteel Heeswijk voor de fotoshoot. We zagen wel donkere wolken maar ineens en volledig uit het niets leek de hemel open te scheuren. Mijn flitsparaplu ( een paraplu waar ik doorheen flits) lag gelukkig voor het oprapen en het bruidspaar kon zo een klein beetje schuilen voor de regen. Ondertussen kon ik een mooie foto maken en regende zelf tot op mijn onderbroek nat. Hierna rende we met een grote glimlach richting de auto om richting het paard van Ornella te rijden waar we ook een aantal foto’s maakte.
Bij terugkomst was alles weer opgebouwd en volgde een prachtige persoonlijke ceremonie. De dag zat vol met kleine verrassingen. Van Ornella haar vader die na 15 jaar weer op de trompet speelde, oplaten van duiven, sacreren tot lachwekkende speeches tijdens het diner. Ron had zelf ook nog een verrassing geregeld. een schilder die de ceremonie schilderde, een superleuk en origineel cadeau.

Ceremonielocatie : Kasteel Heeswijk
Feestlocatie : Kasteel Heeswijk
Bruidstaart : Op de nieuwe kampen
Ringen : Jan van den Bragt
Muziek Ceremonie : Frederique van de Boomen
Muziek Feest : Habbevents
Bruidsjurk : de bruidsboutique
Trouwschoenen bruid: de bruidsboutique
Trouwpak : Rietbergh
Trouwschoenen bruidegom : Rietbergh
Ambtenaar : Hartenvrouw
Visagie-haarstyling : Carlotte
Bloemist : Meesterlijkgroen
Ceremoniemeester : Francoiseweddings