Trouwen Brielle, Rockanje en Schiedam | Suzanne en Eric

Trouwen in het oude stadhuis van Brielle, gevolgd door een fotoshoot in Rockanje en een spettert feest in Schiedam.

De dag begon voor mij op 2 kilometer afstand in een huis waar ik als klein meisje nog weleens speelde. Eric en ik hebben namelijk samen op de basisschool gezeten dus toen Eric mij vroeg of ik wellicht hun huwelijk wilde fotograferen ei ik natuurlijk vol enthousiasme ja. Na een super leuke loveshoot waar de liefde tussen Eric en Suzanne eraf spatte kon ik niet wachten tot de 26ste.
Eric had zijn pak al klaar hangen en nadat hij zijn trouwkleding aan had en zijn haren goed in de kuif reed ik naar Suzanne die net terug was van de kapster. Terwijl Suzanne haar spullen klaar legde schoot ik samen met de trouwringen nog even de kamer in waar de katten zich bevonden om een foto met een van de poezen te nemen. Hierna kon de trouwjurk aan en was het wachten op Eric.

Na een lekker broodje reden we met zijn alle naar het stadhuis van Brielle voor de huwelijksvoltrekking. Na de ceremonie liepen we met een klein gezelschap even door Brielle voor wat groepsfoto’s en onder de daken van de huisjes kon er even worden geschuild voor de regen.   Voor de trouwreportage reden we naar Rockanje. Tussen de duinhuisjes en rond de Tenelleplas maakte we enkele foto’s om daarna heerlijk te dineren.

Net voor de openingsdans hadden Eric en Suzanne zich omgekleed zodat ze een geweldige rock and roll openingsdans konden neerzetten.
S’avonds werden er ook nog wens ballonnen opgelaten wat niet helemaal liep zoals gepland. Enkele ballonnen vlogen in de fik maar een 2de poging werkte gelukkig wel.

Ceremonielocatie : Oude gemeente huis Brielle
Feestlocatie : I-cugini
Trouwauto : Eigen auto, Ford Thunderbird 1959
Bruidstaart : Annicas cakes
Ringen : schaap citroen
Muziek feest :  https://nl-nl.facebook.com/blackriverfour  & www.facebook.com/ghostriders.rockandroll
Bruidsjurk : Weddings
Trouwschoenen bruid : Weddings
Trouwpak : Roka.nl
Trouwschoenen bruidegom Roka.nl
Ambtenaar : Alfons van Leussen
Kapster : www.kapsalondekapper.com
Bloemist : www.dickhagestein.eu/