Trouwfotografie Brielle, Rockanje strand en kerk Simonshaven | Linda en Patrick

Naast het fotograferen van bruiloften fotografeer ik heel graag kinderen. De bruiloft van Linda en Patrick was dan ook extra leuk om te fotograferen. Bij aankomst werd er druk gewerkt aan het kapsel van Linda.  Terwijl Mara haar eigen jurk aantrok koos Noa ervoor lekker van de cakjes te snoepen terwijl mama op de achtergrond haar eigen trouwjurk aantrok.
Patrick stond niet veel later voor de deur om zijn bruid op te halen en samen reden we naar Rockanje strand voor de trouwreportage. Halverwege de fotoshoot kwamen de meiden aangelopen. Een van de mooiste foto’s die ik deze dag hem gemaakt was op het moment dat Patrick en Linda vol trost naar de meiden keken. Na de fotoshoot reden we naar het stadhuis van Brielle waar het bruidspaar elkaar het ja-woord gaf. Tijdens de ceremonie werd er ook een zandceremonie gehouden. Hierbij strooit elk gezinslid eerst zelf zand en daarna met zijn allen in een vaas. Een mooi symbool voor het samen verder leven.
De ceremonie werd gevolgd door de kerkelijke inzegening in het prachtige witte kerkje van Simonshaven. Hier wist Mara iedereen stil te krijgen terwijl ze prachtige voor Linda en Patrick zong, en Noa wist met haar neefje iedereen aan het lachen te krijgen met alle gekke kapriolen die ze uithaalden.
De dag werd afgesloten met een heerlijke buiten barbecue. Het was een prachtig gezicht om de zon te zien ondergaan terwijl iedereen aan een lange tafel genoot van het eten en deze trouwdag.  Na het diner liepen we nog even naar het paard van Linda om ook met hem wat foto’s te maken. In de tussentijd stond de taart en champagne al klaar en volgde een vrolijke openingsdans samen met de kindjes.

Click edit button to change this text.