Bruiloft Cynthia en Michel

Om als bruidsfotograaf bij de bruiloft van Cynthia en Michel te zijn was wel heel bijzonder. Michel ken ik uit onze jeugd, zijn zus was mijn beste vriendinnetje. En dat niet alleen, ook heb ik het huwelijk van zijn vader en ooms gefotografeerd! Om nu weer zo’n bijzonder moment met de familie te mogen meemaken is dan ook echt een eer.

Bij binnenkomst zaten Cynthia en Michel nog lekker samen op de bank. Qua spanning en sfeer was er niks bijzonders aan de hand, het leek wel of ik gewoon op de koffie kwam 🙂 Ook nadat de visagiste en de eerste gasten arriveerde bleef iedereen zeer relaxed, nergens was ook maar iemand te vinden die zenuwachtig was. Tot het moment dat het lint in de jurk moest, toen kwamen er wat zweetdruppeltjes.

Enkele straten verder bij een bruggetje in Puttershoek zag het bruidspaar elkaar voor het eerst. En nadat iedereen het aanstaande bruidspaar had bewonderd reden we richting Rotterdam om de trouwreportage te fotograferen. In het Trompenburg hadden we uiteindelijk niet zo heel veel tijd dus na een klein rondje in het park reden we naar het Koetshuis in Rotterdam voor de ceremonie, weke gevolgd werd door een borrel waar ook alle leerlingen van Cynthia naar toe kwamen. Een drukke bedoeling met tientallen rondrennende kinderen. Het diner zorgde voor het nodig rust momentje waarna het feest kon los barsten.

Ceremonielocatie Koetshuis
Feestlocatie Koetshuis
Trouwauto Jstrouwautos
Bruidstaart Koetshuis
Ringen Circles Trouwringen
Muziek Ceremonie
Muziek feest Tmbsounds
Bruidsjurk La Nova
Trouwschoenen bruid
Trouwpak Roka
Trouwschoenen bruidegom Roka
Ambtenaar Gemeente Rotterdam
Kapster Partners haarmode
Visagiste Partners haarmode
Bloemist B Flowered