Water, havens en veel emotie, trouwen in Vlaardingen en Hendrik-ido-Ambacht

Een dag vol emoties, gelach, stoere locaties en heel veel liefde

De voorbereidingen

Monica was al klaar met haar make-up en haren toen ik aankwam. De jurk ging aan, de sluier in en de lippenstift op. Nog heel even wachten en daar komt Martijn al aangereden. Nadat het aanstaande bruidspaar elkaar goed heeft bewonderd rijden we richting de haven waar Martijn veel tijd doorbrengt.

De fotoshoot 

In de haven zegt Martijn, we kunnen die kraan ook gebruiken. Dat laat ik mij natuurlijk geen 2de keer zeg en stel voor de kraan om te dopen tot schommel. Even word ik ongemakkelijk aangekeken maar samen stappen ze al lachend op terwijl de banden steeds een stukje hoger worden opgehaald. Als we in de haven klaar zijn rijden we een stukje terug om in het groen wat foto’s te nemen. In de verte staan wat schapen en het bruidspaar wordt uitgenodigd tussen de schapen te gaan staan.

De ceremonie

De ceremonie vindt plaats in het oude stadhuis van Vlaardingen. Oma mag de trouwringen aangeven. Trots kijkt ze toe hoe de ringen worden omgeschoven. Nadat het bruidspaar elkaar het ja-woord heeft gegeven tilt de bruidegom zijn bruid over de eeuwenoude drempel. Waarna we via een van de prachtige zalen naar een restaurant om de hoek wandelen voor de taart en toost. Nadat de taart op is en de groepsfoto’s zijn gemaakt reizen we richting de kerk. De ceremonie is emotioneel en mooi. Tijdens de kerkdienst en zegening vertellen de handen van Monica en Martijn zoveel. Met alleen het fotograferen van hun handen kan ik eigenlijk het hele verhaal van de zegening laten zien.

Diner en feest

Het diner en het feest zijn op een schip. Martijn wordt na het diner verrast door zijn collega’s met de blusboot die langskomt en speciaal voor het bruidspaar water spuit. Een spectaculair gezicht en de blijdschap en de verrassing zijn duidelijk van zijn gezicht af te lezen. Vrienden en familie hebben ook diverse verassingen voorbereid en er wordt dan ook veel gelachen. Om 23:30 legt de boot weer aan en vertrekt het bruidspaar tussen de sterretjes door naar huis.

Trouwen Hendrik-ido_ambacht Vlaardingen Trouwen Hendrik-ido_ambacht Vlaardingen Trouwen Hendrik-ido_ambacht Vlaardingen Trouwen Hendrik-ido_ambacht Vlaardingen Trouwen Hendrik-ido_ambacht Vlaardingen  Trouwen Hendrik-ido_ambacht Vlaardingen Trouwen Hendrik-ido_ambacht VlaardingenTrouwen Hendrik-ido_ambacht Vlaardingen Trouwen Hendrik-ido_ambacht Vlaardingen Trouwen Hendrik-ido_ambacht Vlaardingen Trouwen Hendrik-ido_ambacht Vlaardingen Trouwen Hendrik-ido_ambacht Vlaardingen Trouwen Hendrik-ido_ambacht Vlaardingen Trouwen Hendrik-ido_ambacht Vlaardingen Trouwen Hendrik-ido_ambacht Vlaardingen Trouwen Hendrik-ido_ambacht Vlaardingen Trouwen Hendrik-ido_ambacht Vlaardingen Trouwen Hendrik-ido_ambacht Vlaardingen Trouwen Hendrik-ido_ambacht Vlaardingen Trouwen Hendrik-ido_ambacht Vlaardingen Trouwen Hendrik-ido_ambacht Vlaardingen Trouwen Hendrik-ido_ambacht Vlaardingen Trouwen Hendrik-ido_ambacht Vlaardingen Trouwen Hendrik-ido_ambacht Vlaardingen Trouwen Hendrik-ido_ambacht Vlaardingen Trouwen Hendrik-ido_ambacht Vlaardingen Trouwen Hendrik-ido_ambacht Vlaardingen Trouwen Hendrik-ido_ambacht Vlaardingen
Trouwen Hendrik-ido_ambacht Vlaardingen

Ceremonielocatie www.vlaardingen.nl
Feestlocatie www.zilvermeeuw.nl
Trouwauto
Bruidstaart www.banketbakkerijmolendijk.nl
Ringen www.juwelier-goudland.nl
Muziek Ceremonie
Muziek feest www.moonabout.nl
Bruidsjurk www.speksnijder.nl
Trouwschoenen bruid www.speksnijder.nl
Trouwpak www.speksnijder.nl
Trouwschoenen bruidegom www.speksnijder.nl
Ambtenaar www.vlaardingen.nl
Kapster www.shinebyjo.nl
Visagiste www.shinebyjo.nl
Bloemist www.bloemenjungle.nl