Trouwreportage bruiloft Baarn, Soesterduinen en Cantonpark | Jaap & Nienke

Voor de trouwreportage van Jaap en Nienke hadden we extra veel tijd. We konden dan ook naar de Soesterduinen en het Cantonpark in Baarn een leuke afwisselende fotoshoot neer te zetten.

Nienke zat in haar lege slaapkamertje ( alle spullen zijn reeds verhuisd naar het nieuwe huis ) nog ontspannen voor de spiegel terwijl de kapster bezig was met haar bruidskapsel. Niet veel later kwam ook de visagiste en een vriendin aan. Langzaam veranderen haar slaapkamer in een gezellig kippenhok waar snel werd doorgewerkt om Nienke helemaal klaar te maken voor de bruiloft. Nienke haar vader kwam als eerste naar binnen en nadat hij trots zijn dochter had bekeken deed hij de deur voor Jaap open. Langzaam liep Nienke de trap af terwijl Jaap nieuwsgierig om het hoekje gluurde.

We vertrokken daarna naar de Soesterduinen voor het eerste deel van de fotoshoot. Nienke trok al snel haar schoenen uit want lopen met hakken in het zand werkt niet. Onder de mooiste boom die we zagen fotografeerde we de eerste foto’s en een stukje verder  maakte we nog wat andere foto’s waarbij Jaap Nienke zonder enige moeite op en van de boom tilde. Het tweede deel van de fotoreportage fotografeerde we in het Baarnse Bos waar Jaap enkele mooie plekjes wist en ik de kracht in mijn benen eens goed testte door op een dammetje van 3 cm breed te klimmen om precies vanuit het midden foto’s te kunnen nemen.

Thuis stond ondertussen een lekker lunch klaar waarna we met zijn allen naar het gemeente huis van Baarn reden voor de ceremonie. Alle aanwezig kinderen speelde op de achtergrond door terwijl er veel gelachen werd tijdens de zeer persoonlijke ceremonie ( extra complimenten voor de ambtenaar!)

In de kerk werden de ringen gebracht door de neefjes op een driewieler. Helaas viel het jongste broertje van de driewieler af maar na een dikke knuffel kon hij gelukkig de ringen overdragen en konden de ringen worden uitgewisseld en de zegening worden gegeven.