Trouwen op een zeilboot

Jurrien en Jasmijn hebben maanden lang hun mond gehouden over waar ze precies gaan trouwen. Alle gasten werden verzameld om een ophaalpunt en met de bus naar de verrassingsplek gereden.

Daarvoor werd in de tuin een korte receptie gehouden voor de mensen die niet mee konden naar de trouwlocatie. Terwijl de gasten op de ophaal plek verzamelde reed het bruidspaar in een tof volkswagenbusje dezelfde kant op, nog heel even was het spannend toen de bus en het busje elkaar kruidde want het bruidspaar mocht natuurlijk nog niet worden gezien.

Eenmaal in Monnickendam aangekomen hadden de meeste gasten wel een vermoede en toen het bruidspaar uit het busje de zeilboot op stapte wist iedereen het zeker.

Een knusse, wat chaotische ceremonie volgde waarbij de ambtenaar bijna de trouwringen vergat. Heel bijzonder en leuk om mee te maken hoe je gezellig met zijn alle op zon toffe plek een ceremonie kan meemaken. De regenbuien waaide op dat moment gelukkig om ons heen. Maar de hele dag was het spannend qua weer. Vele harde windstoten en zware buien zijn gepasseerd wat zeker in de kombuis een knus gevoel meebracht.