Buiten trouwen | Elaine en Yordi

Elaine en Yordi waren nog geen 300 meter bij elkaar vandaan bezig met de voorbereidingen voor hun bruiloft. In het ene huis was het nog erg stil toen ik aan kwam terwijl in het andere huis iedereen druk bezig was met een kleden en de laatste puntjes op de i te zetten. Als verrassing was er een limo geregeld voor de gasten en het bruidspaar. We rijden voor de ceremonie eerst nog even naar het strand van Kijkduin voor wat foto’s in de duinen.

Bij aankomst op Madestein staat alles al prachtige opgesteld en kan de ceremonie beginnen. De ambtenaar heeft een leuk persoonlijk verhaal en uiteindelijk scoort Yordi zijn 180 en kan het bruidspaar trouwen 🙂

Door de gasten die gezellig met zijn alle bellenblazen loopt het net getrouwde stel richting de feestzaal voor een toost en taart. Eigenlijk te mooi om aan te snijden. Nadat iedereen het bruidspaar heeft gefeliciteerd maken we wat groepsfoto’s en geniet iedereen van het prachtige weer. Een heerlijke bbq met live gitaar zorgt ervoor dat iedereen klaar is voor een super gezellig feest, inclusief lipdub.
 
Ceremonielocatie Madestein restaurant
Feestlocatie Madestein restaurant
Trouwauto (door mijn ouders geregeld als verrassing)
Bruidstaart Taart van Lot
Ringen Juwelier Alex . goudenregenstraat Den haag.
Muziek Ceremonie
Muziek feest
Bruidsjurk Weddings rotterdam
Trouwschoenen bruid Amazon
Trouwpak
Trouwschoenen bruidegom
Ambtenaar Harry
Kapster Michelle van soest
Visagiste Michelle van soest
Bloemist Manon Bloemen wateringen
Styling White weddings
Ballondecoratie DecoImprove poeldijk
Photobooth Fotosnap