Afgelopen vrijdag trouwde Melissa en Sander in Rockanje. Ik begon mijn dag in Vierpolders waar Sander zich aankleden.  Hij was zo zenuwachtig dat hij zelfs vergat hoe dit moest. Nadat ik de details en het aankleden had gefotografeerd reed ik zo snel mogelijk naar Melissa.

Melissa was al klaar met haar make-up, en de kapster was net bezig met de finishing touch van haar haar. Hierna aten we met zijn alle een broodje. En trok Melissa haar jurk aan. Terwijl we in de badkamer staan en Melissa net haar lingerie aanheeft horen we een auto aankoen. Het is Sander. De zenuwen vliegen over en weer. Maar hij is veel te vroeg. Lisette, het zusje van Melissa, vraagt hem door te rijden en pas op het afgesplroken tijdstip terug te komen. “Ga maar ergens koffie drinken” is haar boodschap. We lachen er met zijn alle om en gaan snel verder met het aankleden. Melissa heeft haar ketting speciaal laten maken. De ketting is gemaakt van het haar van haar paard Condor. Een super gaaf idee!!

Daarna was het eindelijk zover, Sander mocht zijn bruid ophalen; een mooi en emotioneel moment.

Hierna reden we naar de Tenellaplas in Rockanje voor de foto’s voor het eerste deel van de trouwreportage in . Helaas had het de dagen voor de trouwerij veel geregend en het gras was dus veel te nat. Maar we konden goed grbuik maken van de bankjes, tafels en bomen.

Na de trouwreportage reden we naar Rockanje voor de ceremonie. Op het moment dat de ambtenaar aan Sander vroeg “wat is daarop uw antwoord”. Antwoorde hij volmondig ja richting de ambtenaar. Waarop ze hem vertelde dat hij dit tegen zijn bruid mocht zeggen. Nadat iedereen bijgekomen was van het lachen, kan Sander dan eindelijk ja zeggen tegen Melissa. En het ja-woord verzegelen met een zoen.

Na de trouwceremonie reden we richting het strand van Rockanje om hier nog wat foto’s te maken. Na de foto’s konden we lopen naar de strandtent ‘t Golfie voor het diner en feest. Een super leuke donkere strandtent. Het doet mij altijd een beetje denken aan een donker bruin kroeg. Qua uitstraling en qua sfeer. Het Golfie is al 40 jaar exact in dezelfde stijl.

Na een heerlijk diner werd het tijd om de taart aan te snijden en voor de openingsdans. Waarna een van de vrienden van het bruidspaar een leuke Michael Jackson act neerzetten waarop het feest echt los kon barsten.

* Spel of schrijffouten zijn geen oorzaak van slordigheid maar van dyslectie. Ik wil dan ook vragen hier overheen te lezen en vooral te genieten van het verhaal en de foto’s.

Bruidsfotograaf Rockanje

Bruidsfotograaf Rockanje

Bruidsfotograaf RockanjeBruidsfotograaf Rockanje

Bruidsfotograaf RockanjeBruidsfotograaf Rockanje

Bruidsfotograaf RockanjeBruidsfotograaf RockanjeBruidsfotograaf RockanjeBruidsfotograaf RockanjeBruidsfotograaf Rockanje  Bruidsfotograaf Rockanje Bruidsfotograaf Rockanje Bruidsfotograaf Rockanje Bruidsfotograaf Rockanje

Bruidsfotograaf RockanjeBruidsfotograaf Rockanje Bruidsfotograaf Rockanje Bruidsfotograaf Rockanje Bruidsfotograaf Rockanje

Bruidsfotograaf Rockanje

Bruidsfotograaf RockanjeBruidsfotograaf Rockanje Bruidsfotograaf Rockanje