We hadden het zo leuk bedacht. Even een heerlijk weekje weg. Startend op 17 augustus op Lowland, via de Veluwe eindigd op 26 augustus in Limburg. En dat is wel gelukt. Helaas hebben we alleen erg weinig tijd daadwerkelijk samen kunnen doorbrengen.

Enkele dagen geleden, kregen we een vouwwagen cadeau van een vriendin van ons. Deze had drie jaar stil gestaan en we hebben deze dus goed schoongemaakt en vooral lang laten luchten. Dit betekende wel de we de dagen voor Lowlands tot midden in de nacht – want we begonnen pas na ons werk – bezig waren met schoonmaken en opknappen van de vouwwagen. Vermoeid gingen we dus op vakantie.

Vrijdagochtend hadden we in Harderwijk met een stel vrienden afgesproken om achter alkaar aan te kunnen rijden richting Lowlands, zodat we tegelijk zouden aankomen en samen op de camping konden staan. Na een paar uur in de rij staan konden we eindelijk de vouwwagen opzetten. En eigenlijk ging het ons verdomd goed af voor een tweede keer. Nadat alle spullen stonden konden we lekker het terrein op en genieten van de muziek. Na een paar uur meezingen in de Titty Twister werd het helaas tijd om terug te gaan richting vouwwagen aangezien mijn wekker de volgende dag vroeg af zou gaan voor de bruiloft van Yana en Rogier. Ondanks een buurman die ons alle lang wakker hield met opschep verhalen sliep ik heerlijk.  S ‘ochtend vertrok ik veel te vroeg richting de bed and breakfast waar ik mijn spullen veilig had neergelegd en nam een heerlijke douche. Hierna reed ik naar Harderwijk voor een lekker ontbijtje op een terrasje. Op mijn horloge kijkend zag ik dat eht nog steeds veelt e vroeg was, maar ik had zo’n zin de de trouwerij dus vertrok alvast richting Yana en Rogier. En terwijl mijn vriend midden in een super water gevecht terecht kwam om af te koelen maakte ik plezier op de trouwerij – kijk hier voor een blog over die dag – . sávonds reed ik terug en voegde me bij de groep om nog even mee te feesten.

De volgende dag pakte we alle spullen weer in en gingen we nog even het Lowlands terrein op. Tegen een uur of 21:00 vertrokken we richting bed and breakfast waar we heerlijk douchte en sliepen. De maandag begon met een heerlijk ontbijtje wat voor ons klaar stond, waarna de de vouwwagen op een strategische plek klaar zette voor s’avonds. Na het ontbijt reden we naar huis om alle fotoapparatuur veilig te stellen, de foto’s te backuppen en de blog voor Yana e Rogier te maken.

Op Lowlands zelf had ik weinig foto’s gemaakt, dit omdat ik totaal niet meer tevreden ben over de kwaliteit van de compactcamera die ik had. We besloten dan ook een nieuwe camera te kopen die bijna kan tippen aan mijn spiegelreflex camera’s maar die wel in mijn broekzak past. Vervolgend reden we eindelijk, het was ondertussen al 22:00 geweest, weg uit Rotterdam en haalde de vouwwagen op. Tegen 00:00 kwamen we aan op de camping en onder de sterrenhemel, met behulp van de koplampen, bouwde we de vouwwagen weer op.

De volgende dag reden we naar Beekbergen om lekker te wandelen en spullen voor de barbeque voor s’avonds te regelen. Redelijk op tijd gingen we terug naar de camping om lekker te bbqen en te kijken naar de stunt en zweefvliegtuigen die naast ons opstegen. Op woensdag zijn we lekker de hele dag naar de sauna geweest en konden we weer een beetje opladen.

Donderdag moesten we weer optijd terug, zodat ik nog e.e.a. kon voorbereiden voor de trouwerij van Melissa en Sander. En we verplaatste geljk mijn complete werkplek naar de studio, zodat ik daar vanaf nu lekker kan werken. Klik hier voor het blog van Melissa en Sander.

Het weekend brachten we in Limburg bij Antals ouders door, waar ik zaterdag eerst nog een fotoshoot heb gehouden met zijn zusje en schoonfamilie. Al met al een korte en drukke vakantie dus. De 29ste ga ik echt een weekje weg, en zal dan ook echt een weekje offline zijn. Maar daarover later meer.

* Spel of schrijffouten zijn geen oorzaak van slordigheid maar van dyslectie. Ik wil dan ook vragen hier overheen te lezen en vooral te genieten van het verhaal en de foto’s.

 

Over Natalja Over Natalja Over Natalja Over Natalja Over Natalja Over Natalja Over Natalja Over Natalja