Afgelopen woensdag 8 augustus trouwde Marjolijn en Richard. Ze hadden me gevraagd de ceremonie en een fotoshoot te fotograferen. Omdat ik op een doordeweekse dag de A15 over moest vertrok k drie kwartier te vroeg voor een ritje van nog geen 15 kilometer. Terwijl ik toch in een giga file terecht kwam zag ik de klok verder tikken en begonnen mijn zenuwen erg op te spelen. Ineens gaat mijn telefoon en Marjolijn vraagt waar ik ben. Ze blijkt na haar bezoek bij de kapper ook vast te staan en zelfs te laat te komen.

Gelukkig ben ik net op tijd, alleen missen er nog wat gasten en nog belangrijker het bruispaar. 10 minuten later komen ze gelukkig toch aan. Eigenlijk zouden Marjolijn en Richard minder uitgebreid trouwen maar toch waren alle mensen die belangrijk waren er voor ze. Hun zoontje Valerio kwam de ringen brengen. En na de ceremonie mocht hij het trouwboekje van papa en mama in ontvangst nemen.

Hierna reden we naar de Rhoonse Griende om foto’s te maken. De jongens vonden het soms wat eng maar deden toch erg leuk mee. Na de fotoshoot ging ik naar huis en vierde Marjolijn en Richard nog even door.

Trouwreportage Rhoon

Trouwreportage Rhoon

Trouwreportage Rhoon

Trouwreportage Rhoon

Trouwreportage Rhoon

Trouwreportage Rhoon

Trouwreportage Rhoon

Trouwreportage Rhoon

Trouwreportage Rhoon

Trouwreportage Rhoon

Trouwreportage Rhoon

Trouwreportage Rhoon

Trouwreportage Rhoon