Natuurlijke fotografie

Fotografie met pure en echte momenten. Niks in scéne gezet. Dat is voor mij natuurlijke fotografie. De hele dag fotografeer ik verhalend. Ook wel journalistiek genoemd. Al die momenten en details die je nog eens wilt herbeleven, precies zoals ze gebeurde.

Veel bruidsparen kiezen ook voor een fotoshoot op de dag zelf ( een afterweddingshoot is ook mogelijk). Meestal wordt hiervoor een prachtige plek in de natuur gekozen. In al mijn foto’s vind je dan ook natuur terug. Van een kleine plant tijdens de ceremonie tot een geweldige achtergrond voor jullie poseersessie.

Natuur

Natuur en natuurlijk gaan hand in hand tijdens de poseersessie. Een moment waarop je op zijn mooist op de foto wil maar wel bij jezelf wil blijven. Tijdens de fotoshoot help ik jullie met ontspannen ( als dat nodig is ;)) poseren en afwisseling. Belangrijk hierbij vind ik dat jullie vooral doen wat bij jullie past, hier zijn mijn “opdrachten” dan ook op gebaseerd.

Zo zul je alleen foto’s krijgen waarop jullie jezelf en elkaar als net getrouwd stel herkennen. Geen 13 in een dozijn plaatje maar een buitengewone trouwfoto voor aan jullie muur en album!

Herfst bruiloft Delft met veel regen- Trouwfotograaf (16a)

Een buiten ceremonie

Buiten trouwen, heerlijk onder de openlucht. Jullie belangrijkste vrienden en familie om je heen. In de verte hoor je de vogels nog fluiten terwijl je door het groen langzaam naar voren loopt. Buiten trouwens heeft iets bijzonders, de sfeer, de plek en stiekem ook de spanning tot en met jullie trouwdag zelf aan toe of het wel gaat lukken met dat Nederlandse weer. Zelfs onder de paraplu kun je prachtig buiten trouwen. Graag leg ik voor jullie die buitengewoon gave sfeer vast

Laat het avontuur beginnen

Wil je graag een prachtige herinnering van jullie trouwdag, met al die momenten die zo belangrijk zijn. Neem dan snel contact met mij op. Aan tafel praten we verder over jullie bruiloft en ideeën en bespreken we de mogelijkheden.

Tot snel

Bekijk de meest recente bruiloften in het blog: