Tante TEE stond afgelopen zaterdag bij de poort van Kasteel Heeswijk klaar om de bruidsparen en ceremoniemeesters met veel liefde te ontvangen voor de workshop en High Tea dag op Kasteel Heeswijk. Buiten is het koud, guur en er valt zelfs een beetje sneeuw, maar met dit vrolijke ontvangst voelt het warm aan.

Marieke Zevenbergen –  merrymelodies begeleid door Dennis op de piano zingt de gasten toe terwijl de ceremoniezaal volstroomt. Als iedereen aanwezig is heten Wendy van Wedding Wishes en Sabine van Kasteel Heeswijk  iedereen welkom en leggen het verloop van de dag uit. Ook wordt Ton Gerritsen, die net verstopt achter een paar stoelen aan het filmen is voorgestelend en Jeannette Spierings – Paint my day. die een prachtig schilderij aan het maken is welke op het kasteel komt te hangen.

Mascha van Kakerken – jullie ceremonie  trapte de spits af met een leuke workshop. Ze geeft veel tips en uitleg om over de ceremonie zelf. Zowel juridische tips als tips om de ceremonie zo persoonlijk mogelijk te maken komen voorbij. Hierna verteld Marieke meer over de toegevoegde waarde van live muziek op de trouwdag. Na al deze informatie kunnen de bruidsparen en ceremoniemeesters genieten van een heerlijke hartige high tea en met elkaar kletsen over hun dag. Na de high tea worden de bruidsparen en ceremoniemeesters gescheiden.  Sabine vanKasteel Heeswijk nam alle ceremoniemeesters mee voor een workshop ceremoniemeesterschap. Er kwamen veel tips langs om de dag zo rustig en fijn mogelijk te laten verlopen. En terwijl de ceremoniemeesters in de ene ruimte allerlei tips and tricks kregen werden de bruidsparen in de ceremoniezaal goed geïnformeerd door Wendy Kruikemeijer- Tiemeijer – Wedding Wishes.  Om alle informatie even te laten bezinken dronken we met zijn alle een pauze drankje waarna Myra de Groot – Myra de groot entertainment een workshop openingsdans gaf. Het duurde even , de heren bewogen eerst alleen hun voet, maar uiteindelijk gingen toch een aantal bruidsparen even helemaal los.

Onderweg naar de volgende workshops kon iedereen een foto maken via fotokist.Hierna mocht ik een workshop geven over fotografie op je bruiloft.  Terwijl in de andere ruimte Wendy een workshop styling gaf namens wedding in Style  welke de styling van de trouwzaal had gedaan. ( Hier zijn helaas geen foto’s van)

Na alle workshops stond er een heerlijke taart klaar van Mart Sak, de naam Hemelse taarten is echt perfect gekozen :). Een van de bruidsparen mocht de taart aansnijden met een oud zwaard. En als klap op de vuurpijl mochten daarna een aantal aanstaande bruidegommen de champagne sabreren. Een van de bruidegommen had iets te goed geluisterd toen ik tijdens de workshop fotografie vertelde dat ik nog altijd wachten tot ik de kurk een keer op mijn lens zou krijgen want hij schoot de kurk vol op mijn lens met een goede kras als schade. Hoe groot is die kans?

Al met al dus een heerlijke inspirerende dag. Willen jullie de volgende editie bijwonen houd dan de website in de gaten voor de nieuwe data.
Van de complete dag is ook een videoverslag gemaakt door Ton Gerritsen, deze is te bekijken op: http://Vimeo.com/118332882.

Weddingevent

Weddingevent

Weddingevent

Weddingevent

Weddingevent

Weddingevent

Weddingevent

Weddingevent

Weddingevent

Weddingevent

Weddingevent

Weddingevent

Weddingevent

Weddingevent