Bij binnenkomst zat Francy heerlijk ontspannen met een kopje koffie in haar handen op de keukenstoel terwijl haar make-up en haar werd gedaan. Ilse huppelde al zenuwachtig rond en was nog een klein beetje boos dat ze in de maling genomen was. Peter en Francy hadden namelijk verteld dat ze een dag later gingen trouwen zodat ze goed zou doorslapen. Een half uurtje later kwam ook Sanne binnen nog lekker slaperig.
Twee straten verder was Peter zich aan het omkleden. Aan de mannenkant leken de zenuwen te groeien, maar ook het plezier denkend aan de rit in de Limo. Ik rende nog even snel terug naar Francy die ondertussen haar jurk aantrok terwijl alle kinderen in dezelfde ruimte aan het spelen waren om daarna bij Peter en de mannen in de Limo te stappen. Na ene kleine detour haalde hij Francy op om richting Kasteel Heeswijk te rijden. We maakte wat foto’s met de kinderen erbij en bij terugkomt stonden alle gasten al op de brug te wachten.

Het weggeef moment was erg mooi. De kids strooide blaadjes en waar Francy’s vader eerst niet precies wist wat hij ging doen, gaf hij enkele minuten later vol emotie de hand van zijn dochter over. Tijdens de ceremonie werden de kinderen erg mooi betrokken bij het geheel. Zo kregen de meiden een ketting nadat ze de ringen hadden gebracht en mochten ze ook tekenen al getuigen. Na de ceremonie bleek er tijd over te zijn dus maakte we nog wat extra trouwfoto’s.

Op de feestloctie stond de taart al klaar en tijdens het diner liep er een goochelaar rond om iedereen te vermaken. Tegen een uur of 9 werd het feest geopend met een openingsdans waarin de kinderen een belangrijke rol speelde. Waarna er lekker door iedereen werd gedanst.

Bruidsfotografie Heeswijk (2)
Bruidsfotografie Heeswijk (3)
Bruidsfotografie Heeswijk (4)
Bruidsfotografie Heeswijk (6)
Bruidsfotografie Heeswijk (7)
Bruidsfotografie Heeswijk (8)
Bruidsfotografie Heeswijk (9)
Bruidsfotografie Heeswijk (11)
Bruidsfotografie Heeswijk (12)
Bruidsfotografie Heeswijk (14)
Bruidsfotografie Heeswijk (15)
Bruidsfotografie Heeswijk (16)
Bruidsfotografie Heeswijk (17)
Bruidsfotografie Heeswijk (18)
Bruidsfotografie Heeswijk (19)
Bruidsfotografie Heeswijk (20)
Bruidsfotografie Heeswijk (21)
Bruidsfotografie Heeswijk (22)
Bruidsfotografie Heeswijk (23)
Bruidsfotografie Heeswijk (25)
Bruidsfotografie Heeswijk (24)