Een standaard trouwerij in Schiedam? Nee dat zou het niet worden. Nynke en Emanuel hadden het al gezegd. Om 15:30 werd ik verwacht in het stadhuis Schiedam waar het bruidspaar om 16.00 zou gaan trouwen. Iedereen hoopte op sneeuw tijdens deze wintertrouwerij maar helaas kregen we regen.

Alle gasten stonden dan ook binnen te wachten terwijl de oldtimer voor kan rijden. Emanuel bracht snel zijn kinderen naar binnen waarna iedereen de gave jurk van Nynke kon bewonderen. Ze hadden beide gekozen voor een ijsblauwe kleur.

Terwijl de gasten naar de ceremoniezaal werden begeleid hadden we nog even 5 minuten om wat foto’s te maken. Er was verder geen reportage ingepland. Nynke en Emanuel wilde namelijk alleen de ceremonie en het feest vast gelegd hebben. Precies zoals ze zijn. Na een mooie trouw mocht de bruidegom natuurlijk zijn bruid zoenen, wat hij zich geen tweede keer liet zeggen. Want op verzoek van de kinderen gooide hij zijn vrouw in zijn armen om haar de zoen te geven.
Hierna mocht de tweeling de ringen brengen die Nynke en Emanuel bij elkaar om de duimen schoven. Na het tekenen werd er even stilgestaan bij alle belangrijke mensen die aanwezig waren waaronder Nynke haar oma. Die het niet droog kon houden.

Na de trouwerij liepen we met zijn alle naar Restaurant Beloofd. Hier stond de taart en champagne al klaar. Na een paar mooie speeches mocht ik van iedereen een mooie, gekke of leuke glamoureus foto maken waarna om 20.00 met een openingsdans het feest echt los barstte.

href=”https://bruidsfotograafnatalja.nl/wp-content/uploads/2015/02/Trouwreportage_Schiedam_-1.jpg”>bruidsfotograaf Delft bruidsfotograaf Delft bruidsfotograaf Delft bruidsfotograaf Delft bruidsfotograaf Delft bruidsfotograaf Delft bruidsfotograaf Delft bruidsfotograaf Delft bruidsfotograaf Delft bruidsfotograaf Delft bruidsfotograaf Delft bruidsfotograaf Delft bruidsfotograaf Delft bruidsfotograaf Delft bruidsfotograaf Delft bruidsfotograaf Delft bruidsfotograaf Delft bruidsfotograaf Delft bruidsfotograaf Delft bruidsfotograaf Delft bruidsfotograaf Delft
bruidsfotograaf Delft bruidsfotograaf Delft bruidsfotograaf Delft bruidsfotograaf Delft bruidsfotograaf Delft bruidsfotograaf Delft bruidsfotograaf Delft bruidsfotograaf Delft bruidsfotograaf Delft