Yessss!! Ik ben genomineerd voor de bruidsfoto Award 2013 . En eindelijk mag ik het bekend maken! Uit de 1600 ingezonden foto’s door bruidsfotografen in Nederland en België zijn in totaal 70 foto’s genomineerd.
Er zijn 7 verschillende categorieën. Per catogorie zijn er 10 foto’s genomineerd. Bruidsfotografe.com is genomineerd met de foto in de catogorie Getting Ready. Ik ben natuurlijk super trots dat ik in mijn eerste jaar als bruidsfotografe al zo’n nominatie krijg.

Ik heb de nominatie dan ook gevierd samen met Luuk ( het jongetje op de foto) zijn ouders en zusje en met heerlijke fototompouche.

Vanaf nu (tot 10 mei 2013) is het mogelijk om je stem uit te brengen op je favoriete foto’s. Per categorie wordt gevraagd om de drie mooiste foto’s te kiezen. Via deze website kunnen jullie zelf stemmen op je favoriete bruidsfoto’s. Per categorie zal er een publieks en jury winnaar zijn en daarnaast is er nog de “overall” prijs. Dat is de foto met de meeste stemmen. Dus heb je al gestemd?

genomineerd-bruidsfotoaward-2013-2-1024x683