Alex & Margreet

Vrolijk werd de deur open gedaan, “ze is nog niet klaar hoor”.  Mooi want dan kan ik de spanningen die bij het voorbereiden horen mooi op de foto zetten. Margreet zit heerlijk rustig in de stoel terwijl de kapster bezig is met de laatste lokken. Om haar heen wordt heen en weer gelopen door haar vader, stiefmoeder en vriendin. Na een kwartiertje komt ook schoonmoeder binnen. De start om te trouwjurk aan te trekken. Terwijl de moeders vol bewondering toekijken wordt de jurk dichtgemaakt en de bh nog even in de jurk genaaid ( een TIP die ik graag andere bruiden ook mee wil geven).

In de tussentijd is ook Alex gearriveerd en worden de gasten gevraag buiten te wachten zodat het bruidspaar elkaar onder aan de trap voor het eerst kunnen zien. Als het moment er bijna is zet de vader van Margreet alles stop. De knoop in de stropdas van Alex wordt afgekeurd en hij word eerst opnieuw aangekleed. En daarna is er dan eindelijk dat spannende moment. Na een zoen en een traan lopen ze trots naar buiten om elkaar te showen aan de gasten. We rijden eigenlijk gelijk door naar een klein stukje groen en geel om elke trouwfoto’s te maken. Ik word smakelijk uitgelachen als ik helemaal geel uit de bosjes kom gekropen na het maken van wat foto’s met het korenzaad. Niet veel later heeft Ale ook gele billen en staan Margret en ik zijn kont af te kloppen ( ik had toestemming gevraagd om te helpen ;))

De ambtenaar had de ceremonie goed en persoonlijk voorbereid. Er kwamen veel kleine details voorbij en Veel kleine details zaten verstopt in zijn verhaal over hoe het bruidspaar elkaar heeft leren kennen. Zelfs posters over werken bij de Albert Heijn had hij opgehangen.  Ook tijdens het diner werden er nog een aantal mooie en persoonlijke speeches gegeven en terwijl de daggasten een toetje aten liep de dansvloer alvast vol met de avondgasten.

Alle gasten hadden toffe  LED foam sticks gekregen dus toen het kersverse bruidspaar de dansvloer op kwam voor de openingsdans stond iedereen enthousiast mee te wuiven.  Een te gek feestje volgt met een echte klapper op het einde, letterlijk, een door de bruidegom samengestelde vuurwerkshow!

Leveranciers:

Trouwjurk : De bruidshoek

Videograaf: Freefall media

Trouwringen : Swaab

Bloemen : Zijdefleur

Muziek : DJ Jozua

Trouwpak : De bruidshoek

LED Foamstick : LED foamsticks