Gisteren ben ik samen met Leonie, Jelle en Ferry in Trompenburg geweest. Deze prachtige tuin bevindt zich midden in Rotterdam, in de wijk Kralingen. (www.trompenburg.nl)
Een ideale locatie voor een loveshoot. We begonnen de shoot lekker zittend op het gras. We kregen tijdens de shoot echt super mooi weer maar het heeft de afgelopen dagen natuurlijk goed geregend wat een paar natte konten opleverde. Maar dat maakte Leonie en Jelle helemaal niks uit.

Een verlovingsshoot wordt gehouden om het toekomstige bruidspaar alvast voor te bereiden op de trouwreportage. Dit was bij Leonie en Jelle niet nodig. Want of ze nu vies worden of niet, ze zijn er helemaal klaar voor. En Ferry en ik ook.

 

 

Het Trompenburg is zo groot dat wij er in het uurtje dat we er rond hebben gelopen nog maar 40% van hebben gezien. Kleine bruggetjes leiden ons langs de tuinen en het water. En ik zou ik niet zijn als ik aan de juiste kant van de reling zou blijven en dus stapte ik eroverheen om net het juiste standpunt te pakken te krijgen, om zo de twinkeling en het geluk tussen Jelle en Leonie vast te kunnen leggen.

 

Doordat Ferry mee was heeft hij ook wat leuke foto’s gemaakt van mij aan het werk. Liggend op de grond bijvoorbeeld:

 

Of gewoon staand. Ik moet overigens lachen door de prachtige blik die Leonie me gaf, zonder haar ook maar te hoeven helpen.

 

En soms kruip ik heel dicht op het stelletje om prachtige details vast te leggen. Op deze foto wilde ik de verlovingsring van Leonie fotograferen. En dus mochten ze elkaar lekker zoenen en een beetje knuffelen.

 

 

Ferry op zijn tenen om het shot linksonder in te kunnen maken.

 

Na de shoot zijn we nog even door Kralingen gelopen. Waar we een klein beetje hebben weg lopen dromen bij de prachtige huizen. Ook kwamen we deze zwaan tegen wat mij wel leuk leke om op de foto te zetten met Leonie en Jelle. Alleen vonden ze dat laatste niet zo’n goed idee. Het zwaantje was ook nogal enthousiast en kwam gelijk op me af