Vandaag een super leuke dag gehad samen met mijn collega fotograaf Ferry, we zijn namelijk voor Jelle en Leonie opzoek gegaan naar een onwijs gave locatie voor hun  bruidsreportage. We hadden wat opdrachten mee gekregen : oud, vervallen, graffiti, en anders.

Ferry was twee weken geleden al gaan zoeken naar deze locaties en vond er twee. Vandaag gingen we bepakt met onze camera’s op pad om de locaties alvast te bekijken en te fotograferen. Helaas zaten beide panden op slot of stonden er grote hekken omheen. Niet iets wat mij  tegenhoud als ik een gaaf idee heb en dus kroop ik door het hek opzoek naar mooie plaatjes:

Locatie trouwfotografie Rotterdam

Zowel de binnen als de buitenkant zijn zo onwijs supergaaf. Overal zag ik gave foto’s. Ik geloof dat ik bij elk dingetje riep, oww en dan kunnen we dit en dat en zus en zo. Oww Fer ga even daar staan dan maak ik alvast een fotootje.  Oww en wauwwww moet je dit zien, en als we nou eens zus…..

Het leuke aan deze locatie is overigens dat zelfs als het rot weer is, we nog steeds super gave foto’s kunnen gaan maken. (Zoals vandaag)

Locatie trouwfotografie Rotterdam

Locatie trouwfotografie Rotterdam

Locatie trouwfotografie Rotterdam

Binnen krioelde het van de duiven. Overal poep, veren en lichte” roekoes”  uit de tientallen nesten vlogen ons om de oren. Maar ook hier is het weer prachtig. Het licht valt super mooi naar binnen door de ramen, de duiven vliegen heen en weer. De poep op de vloer werkt als een soort romantische sneeuwlaag en de kleuren van het hout zijn gewoon geweldig.

Hier en daar hangen nog wat originele details maar verder is het vooral een lege ruimte met een klein zoldertje, waar we natuurlijk ook nog even op zijn geklommen.

Locatie trouwfotografie Rotterdam

Locatie trouwfotografie Rotterdam

Hierna zijn we naar het volgende pand gereden waar we helaas echt niet meer binnen konden. Toen Ferry hier twee weken geleden ging kijken lag het volledig vol met plezierbootjes welke nu allemaal verwijderd zijn. We zijn er ondertussen achter dat het terrein binnen enkele weken ook afgesloten gaat worden. Dus het is nog even spannend of we er terecht kunnen op 1 juni.

Locatie trouwfotografie Rotterdam

Locatie trouwfotografie Rotterdam

De komende dagen gaan we de zoektocht doorzetten. Dit keer naar de eigenaren van de panden om toestemming te verkrijgen. En ik ga de komende weke opzoek naar die geweldige bijzondere en soms zelfs bizarre locaties. Soms schoon, soms vies, soms stoer, soms romantisch, soms urban, soms natuur. Maar altijd de beste locatie voor de mooiste foto’s.

Ben je nieuwsgierig naar de resultaten uit de trouwreportage die we hier gaan maken, houd dan in de eerste week van juni dit blog in de gaten.

Weet je een super gave locatie, laat het mij dan a.u.b. weten. Dit mag overal in Nederland en zelfs daarbuiten zijn.