Bruidsfotograaf Natalja- de beste trouwfotograaf voor jullie bruiloft2019-07-24T08:10:16+01:00

Portfolio

Klik op een van onderstaande foto’s om een complete bruiloft te bekijken of kies voor “favorieten”om mijn favoriete trouwfoto’s te bekijken

Julian & Vanessa

Een prachtige buiten bruiloft op kasteel Duursteede

trouwreportage Ardennen spa - bruidsfotograaf Natalja

Kenny & Jolie

Een prachtige bruiloft in de Belgische Ardenne

Peter en Sylvana

Een vrolijke bruiloft vol kleur op Kasteel Heeswijk

Favorieten

Een selectie van mijn favoriete trouwfoto’s

Stijl

Klik op een van onderstaande foto’s om een indruk te krijgen van mijn fotografiestijl

Trouwfotograaf Kasteel Heeswijk

Kleurrijk

Lichtsterk

Verhalend

Natuurlijk

Trouwen kasteel Sterkenburg - Bruidsfotograaf - Trouwreportage

Award winnend

Lieve woorden van bruidsparen en hun familie

Testimonials

*****

“Wat is het toch knap hoe je zo inspeelt op alles wat er gebeurd.  Het lijkt wel of je ons al jaren kent. Net ook, nog voor mijn moeder kon reageren op wat er gebeurd zit jij al klaar met je camera om de foto’s te maken. En de groepsfoto’s die heb je echt compleet gemaakt, echt mijn complimenten”

Alwin ( Broer bruid)

*****

Bruidsfotograaf Naarden, voorbereidingen

Natalja heeft vorig jaar onze bruiloft gefotografeerd en dat heeft prachtige foto’s opgeleverd.
Wat ik vooral fijn vond was dat Natalja de tijd nam om onze dochtertjes op hun gemak te stellen en het voor hen gezellig te maken. Doordat zij leuk met hen om kon gaan, hebben we mooie en ontspannen gezinsfoto’s gekregen.
Natalja heeft de belangrijke momenten voor ons vastgelegd, op een manier die goed bij ons past en dat is uiteindelijk het belangrijkst!

Mariëtte & Alex

*****

Natalja is een hele leuke, spontane meid die een groot gevoel heeft voor fotograferen. Wij zijn trots dat Natalja onze bruidsfotografie heeft gedaan. De foto’s en het boek zijn heel erg mooi geworden.
Wij raden haar bij iedereen aan.

Debby en Maurice

*****

Natalja heeft in mei onze bruiloft gefotografeerd. Ze heeft ontzettend mooie foto’s van ons gemaakt! Vooraf had ze ook al goed afgestemd wat we graag voor foto’s wilden. Het fotoboek naderhand was een echt cadeautje en we zijn ontzettend blij dat zij onze fotograaf is geweest!

Bianca & Ruud

*****

Trouwreportage Melanie en Arno

In januari heeft Natalja onze bruiloft gefotografeerd, maar al ruim daarvoor hebben we regelmatig contact gehad. We hadden zelf een beeld van welke foto’s wij graag wilden en Natalja vulde dit aan met goede ideeën en kwam door haar ervaring met leuke en originele suggesties. Op de dag zelf zorgde Natalja ervoor dat iedereen op zijn gemak was. Al snel na onze mooie dag kregen we de eerste foto’s en uiteindelijk een prachtig en kwalitatief hoogstaand album wat met veel zorg en liefde was samengesteld. Het is Natalja gelukt om de mooiste momenten van deze bijzondere dag te ‘vangen’ en zo vormen deze foto’s een prachtige herinnering!

Melanie & Arno

*****

Natalja heeft onze bruiloft super mooi vastgelegd. Ze heeft leuke en creatieve ideeën die bij onze wensen aansloten. Ze is direct en zorgt daarmee dat je altijd goed op een foto staat. Wij zijn super blij met het eindresultaat. Ook was voor Natalja niks te gek. Aan het einde van de bruiloft, kwam ze nog even terug om de afsluiter met wensballon vast te leggen. Dit was ook het geval bij onze loveshoot, die helaas (vanwege het weer) na de bruiloft pas plaats kon vinden. Helaas geen zonsondergang, maar door de super ideeën van Natalja, zijn de foto’s heel gaaf geworden. Ook hier was niks te gek en dook ze met haar badpak de koude zee in. Natalja is zeker een aanrader voor iedereen die super gave foto’s wil hebben!

Monique & Björn

*****

Trouwreportage Rockanje door bruidsfotograaf Natalja

Super blij met onze pre-weddingshoot & bruidsfoto’s! Fijne fotograaf die haar vak verstaat. Goede communicatie voor/ tijdens en na de fotoshoots!

Cynthia & Roy

Fotografeer ik ook jullie bruiloft?

INFORMEER SNEL OF JULLIE TROUWDAG NOG VRIJ IS

De agenda loopt alweer snel vol. Het is net Januari en de agenda voor 2019 is al voor 30% gevuld. Wil je weten of jullie trouwdag nog vrij is, aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op.

Nu jullie druk bezig zijn met het plannen van jullie bruiloft is het natuurlijk belangrijk dat je snel antwoord krijgt op je vragen. Om het jullie zo makkelijk mogelijk te maken ben ik op veel manier bereikbaar.

Kantoor :  0181700222
Mobiel/whatsapp: 0648969658
Email: info@bruidsfotograafnatalja.nl
Chat : Indien online kun je rechts onderin rechtstreeks met mij chatten

Of vul rechts het webformulier in en ik probeer binnen 48 uur te reageren op al jullie vragen ( je krijgt sowieso alvast een kort berichtje van me).

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat kan ik voor jullie betekenen als
Bruidsfotograaf

Naast iemand die goede en mooie foto’s maakt zoek je iemand die bij jullie en jullie gasten past. Een bruidsfotograaf die je kan vertrouwen, professioneel is en opgaat in de groep. Iemand met oog voor detail. Die je kan helpen bij het poseren tijdens de fotoshoot en de rest van de dag haast onzichtbaar is.
Het kiezen van een bruidsfotograaf is niet makkelijk, daarom heb ik een lijstje gemaakt met dingen  die ik voor jullie kan betekenen als jullie fotograaf.

Bruidsfotograaf - veel foto's

Vertrouwen

Naast een fotograaf heb je iemand nodig waarmee je een goede klik hebt. Iemand die je vertrouwt met jullie wensen op één van de meest intieme en belangrijkste momenten uit je leven.

Jullie bruidsfotograaf | Altijd goed bereikbaar

Bereikbaar

Zeer goed bereikbaar. Duidelijke communicatie voor, tijdens en na jullie bruiloft.
Denkt mee als jullie dat willen over een goede invulling van jullie trouwdag.

Bruidsfotograaf Natalja heeft al meerder awards gewonnen

Award winnend

Bruidsfotoaward nominatie en eerste plaats. Tweede plaats Diverse awards en nominaties WPJA  Bekijk hier de awards en nominatie

stijl: trouwfoto's met een verhaal

Stijl

Verhalend, betrokken, kleurrijk en lichtsterk. Foto’s die een perfecte weergave zijn van jullie trouwdag. Die de sfeer ademen van hoe jullie de dag hebben beleefd.

Trouwfoto's, altijd minimaal 200 foto's.

Foto’s

Minimaal 200 foto’s professioneel bewerkt. Deze foto’s ontvangen jullie in hoge resolutie zonder watermerk.

Binnen 14 dagen de eerste trouwfoto's binnen.

Snel

Binnen 14 dagen de eerste foto’s bij jullie binnen. Het streven is zelfs alle foto’s af te hebben.

Duidelijke afspraken over jullie bruidsfotografie

Betrouwbaar

Alle wensen en afspraken worden duidelijk op papier gezet, zo weten jullie altijd waar jullie aan toe zijn

Bruidsfotograaf in Nederland en ver daarbuiten

Beschikbaar

Beschikbaar in zowel binnen als buitenland voor jullie bruidsreportage. Wees wel op tijd met boeken!

Slideshow tijdens toetje of op het feest

Slideshow

Tijdens het toetje of aan het begin van jullie feest, als de gasten langzaam binnenstromen. Kan er op een beamer al een kleine selectie van foto’s van jullie bruiloft worden gedraaid.

Bruidsfotograaf kosten

Pakketten

De meest voorkomende wensen zijn gebundeld in een aantal interessante voordeel pakketten.

Bruidsfotografie pakketten opmaat gemaakt

Maatwerk

Liever geen standaard pakket maar jullie eigen wensen? Dan stellen we jullie eigen pakket samen. Neem contact met mij op voor persoonlijk advies.

Bruidsfotograaf - Oog voor detail

Details

Kleine details maken jullie dag groots.  Niet alleen de styling maar ook dat moment waarop jullie met die bepaalde blik naar elkaar kijken, de hand van oma op je schouder en veel van dit soort kleine maar extreem belangrijke momenten. Ik weet ze te vangen in een pracht foto’s voor jullie.

Laatste bruiloften & Loveshoots

GENIET MEE MET DEZE PRACHTIGE TROUWFOTO’S

Ga naar de bovenkant