Awards 2018-06-22T11:05:07+00:00

2018
Bruidsfotoaward

2018
Wpja

2018
Wpja

2017
Wpja

2017
Wpja

2017
Wpja

2016
Weddison

Deze foto nam ik op de bruiloft van Nienke en Jaap. Terwijl we over de Soesterduinen wandelende zagen we de boom al staan. Ik vroeg het bruidspaar onder de boom te gaan staan en lekker samen te knuffelen en kletsen zodat ik vanaf een afstandje, laag liggend in het zand deze foto kon maken. Met niets anders dan een prachtige boom en bruidspaar.

2016
Weddison

De liefde spat van deze foto af. Tijdens de trouwreportage zaten Melissa en Rick lekker op een bankje. Ik vroeg ze lekker te knuffelen terwijl ik om het bruidspaar heen liep en uit allerlei hoeken foto’s maakte. Dit is toch wel een van mijn favoriete foto’s als het gaat om het vastleggen van liefde. Zo intiem en rustig.

2016
Getting Ready – Nr 13
WPJA

Deze foto nam ik ook op de bruiloft van Rick en Melissa. De ouders van de bruid waren in hun ochtendjas en pyjama nog druk bezig met het versieren van de voortuin. Door het toevoegen van een kleine flits kun je ook de bruid nog zien zitten, die door zowel de visagiste als haarstyliste werd voorbereid voor de grote dag.

2015
Wpja

Super trots kan ik melden dat ik behoor tot de top 100 beste fotograferen ter wereld volgens WPJA

2015
Weddison

Om deze gave locatie nog eens extra te laten knallen koos ik er bij deze foto voor om een flitser achter het bruidspaar te plaatsen. Op deze manier komt het geraamte van de locatie haast tot leven terwijl het bruidspaar toch centraal blijft staan.

2016
Nominatie – Styling & Sfeer
Bruidsfotoaward

Uit ruim 2200 foto’s is deze foto van een wesp poserend naast de ringen gekozen. Ik was de ringen aan het fotograferen toen ik vanuit mijn ooghoek een wesp zag verdrinken in een glas wijn. Ik viste het beestje uit het glas en zette het naast de ringen op tafel. Als dank voor zijn redding wilde hij nog even graag poseren.
De hele dag waren er al tientallen wespen aanwezig waardoor deze foto ook voor het bruidspaar een grote betekenis heeft.

trouwringen wesp

2015
Weddison

Deze foto heb ik gemaakt toen Gerben en Anna samen besloten na de fotoshoot terug te wandelen richting de dinerzaal. Een moment waarin ze even helemaal samen waren en genoten van alles wat er al was gebeurd en nog te komen stond.

* Gerben en Anna wonnen de 2de plaats met deze foto bij de jaarlijkse wedstrijd die de locatie onder haar bruidsparen verzorgd.

Bruidsfotograaf Naarden, voorbereidingen

2015
Wildecard portret : Nr 2
Wpja

 

Commentaar jury:  Funny image beautifully arranged even including the shoes. Love the way you only see their eyes and as if they are all floating in air as they peer in the window. Great composition!

What a great idea and well executed by the photographer – very fun and the family’s participation was spot-on.

Tijdens de bruiloft van Alex en Mariëtte zag ik wat een super mooie vloer ze hadden. Terwijl ik wat foto’s van de kleding aan het maken was met het raam en de vloer bedacht ik me dat het grappig was als zij door het raam  zouden turen. Met ogen dicht werd Alex langs de kleding geloodst, want de verassing moest natuurlijk blijven bestaan.

2013
Eerste plaats – Getting Ready
Bruidsfotoaward

 

Deze foto nam ik tijdens de bruiloft van Debbie en Maurice. Maurice en zijn zoon Luuc waren bezig met het omkleden en van de zenuwen begon Luuc op het bed te springen. Natuurlijk maakte ik snel een foto. Wat resulteerde in deze grappige, ondeugende foto.