Trouwreportage Sittard

De bruiloft van Arno en Melanie was extra bijzonder voor mij als fotograaf. Melanie is namelijk mijn schoonzusje. Een extra eer dus om hun bruiloft te mogen fotograferen. De dag begon bij Melanie waar Jantje ( de vader van Arno) in de stromende regen ballonnen aan het ophangen was. Nadat de visagiste klaar was met Melanie haar make-up reed zij alvast naar de kaspter terwijl ik naar het huis ernaast liep waar Arno’s ouders wonen. Arno stond boven al helemaal in de startblokken en was 5 minuten later alweer helemaal aangekleed.

Nadat ook Melanie aangekleed was groeide de zenuwen om elkaar te zien steeds harder en nadat het aanstaande bruidspaar elkaar voor het eerst had gezien stond er een lekker lunch in de woonkamer klaar.

Omdat het nog steeds hard regende besloten Melanie en Arno de parkeergarage in te rijden en via de parkeergarage richting ceremonie locatie te wandelen. Melanie werd door haar vader weg gegeven met de woorden “je mag haar hebben” en een hele grote grijns. De toon voor een vrolijke en gezellige ceremonie is gezet. De ambtenaar is een oom van Arno en Jan maakte er daarom ook een zeer persoonlijke ceremonie van ( echt een aanrader een persoonlijke ambtenaar). Na de ceremonie stond de fanfare het kersverse bruidspaar op te wachten voor een serenade te geven. Gevolgd door een heerlijke taart en een drankje.

Tijdens de reportage regende het nog steeds heel hard waardoor we genoodzaakt waren de foto’s binnen te maken. We begonnen in het Mariapark waar enkele uren later ook het feest zou plaats vinden en zijn daarna in de parkeergarage meer foto’s gaan maken. We hebben zelfs alle alarmen per ongeluk laten afgaan, toen we de auto iets verplaatste, waardoor we de garage tijdelijk uit moesten. Daarna was het gelukkig nog heel even droog en hebben we nog 5 minuutjes foto’s buiten kunnen maken.

Na een super gezellig feest ben ik nog heel even de hotelkamer in geschoten van Melanie en Arno om de allerlaatste foto te maken; uitgeteld op bed met alle enveloppen en kaarten 🙂

Ceremonielocatie  : Hotel Merici Sittard
Feestlocatie :  Mariapark Sittard
Trouwauto : Vader Bruidegom
Bruidstaart : Gabriele Fliescher
Ringen : Juwelier Wiering te Brunssum
DJ: Frank Pelen van Sky-Line Evenementen Service, Brunssum
Bruidsjurk : Desiree Bruidsmode, Geleen
Trouwschoenen bruid : Fiarucci Bridal via Desiree Bruidsmode Geleen
Trouwpak : Milano Maasmechelen
Trouwschoenen bruidegom : Mr. Fiarucci via Milano Maasmechelen
Persoonlijke ambtenaar : Jan Schrijen
Kapster : Lieke van Maris, Kapsalon Your Image, Schinveld
Visagiste : Ryanne Simons, Make-up by Ryanne
Bloemist : Zen Bloem en Kado, Schinveld

Trouwreportage Melanie en Arno Trouwreportage Melanie en Arno Trouwreportage Melanie en Arno Trouwreportage Melanie en Arno Trouwreportage Melanie en Arno Trouwreportage Melanie en Arno Trouwreportage Melanie en Arno Trouwreportage Melanie en Arno Trouwreportage Melanie en Arno Trouwreportage Melanie en Arno Trouwreportage Melanie en Arno Trouwreportage Melanie en Arno Trouwreportage Melanie en Arno Trouwreportage Melanie en Arno Trouwreportage Melanie en Arno Trouwreportage Melanie en Arno Trouwreportage Melanie en Arno Trouwreportage Melanie en Arno Trouwreportage Sittard (18) Trouwreportage Sittard (19) Trouwreportage Sittard (20) Trouwreportage Melanie en Arno Trouwreportage Melanie en Arno Trouwreportage Melanie en Arno Trouwreportage Melanie en Arno Trouwreportage Melanie en Arno Trouwreportage Melanie en Arno Trouwreportage Melanie en Arno Trouwreportage Melanie en Arno Trouwreportage Melanie en Arno Trouwreportage Melanie en Arno Trouwreportage Melanie en Arno Trouwreportage Melanie en Arno Trouwreportage Melanie en Arno