Bij aankomst in Heerjansdam deed Dennis vrolijk de deur open. Buiten regent het nog altijd een beetje na een paar grote buien. We drinken even een kopje koffie en vrij snel erna arriveert de moeder van Dennis om hem te helpen met omkleden. Eenmaal in zijn pak bedacht Dennis dat hij zijn haren nog moest doen. Na het opspelden van de corsage reed ik snel richting Mariëlle. Mariëlle stond al helemaal klaar om in haar jurk te stappen. En vrij snel daarna stonden we in de gang. De spanning liep op en de deur ging open. Dennis zwaaide even naar zijn bruid om haar daarna een zoen te geven. We reden naar de oude Maas voor enkele foto’s. In de tussentijd was het gelukkig droog geworden en niet heel veel later kregen we zelfs zon. Na de trouwreportage reden we terug naar het ouderlijk huis Mariëlle voor een ontvangst van de dag gasten en een korte lunch. De zenuwen liepen langzaam op en iedereen at supersnel zijn boterham op. Na de lunch reden we richting het Koetshuis waar de ceremonie plaats vond.

Er werd veel gelachen tijdens de ceremonie en bij het omdoen van de ringen beloofde Dennis en Mariëlle elkaar liefde en trouw. Buiten werd ondertussen de taart klaargezet.  Gevolgd door de taart en proost. tegen 17:00 reden we met zijn alle richting de Wevershoeve voor het diner en feest.

Mariëlle en Dennis, nogmaals gefeliciteerd.

Trouwreportage Heerjansdam Trouwreportage Heerjansdam Trouwreportage Heerjansdam Trouwreportage Heerjansdam Trouwreportage Heerjansdam Trouwreportage Heerjansdam Trouwreportage Heerjansdam Trouwreportage Heerjansdam Trouwreportage Heerjansdam Trouwreportage Heerjansdam Trouwreportage Heerjansdam Trouwreportage Heerjansdam Trouwreportage Heerjansdam Trouwreportage Heerjansdam Trouwreportage Heerjansdam Trouwreportage Heerjansdam Trouwreportage Heerjansdam Trouwreportage Heerjansdam Trouwreportage Heerjansdam Trouwreportage Heerjansdam Trouwreportage Heerjansdam Trouwreportage Heerjansdam Trouwreportage Heerjansdam Trouwreportage Heerjansdam Trouwreportage Heerjansdam Trouwreportage Heerjansdam Trouwreportage Heerjansdam Trouwreportage Heerjansdam Trouwreportage Heerjansdam Trouwreportage Heerjansdam Trouwreportage Heerjansdam Trouwreportage Heerjansdam Trouwreportage Heerjansdam
Trouwreportage Heerjansdam Trouwreportage Heerjansdam Trouwreportage Heerjansdam