In meer dan 35 graden een trouwreportage op Landgoed Staverden. Afgelopen zaterdag was toch wel mijn heetste bruiloft ooit.  De dag begon in een huisje van Landal greenparks waar Yana zich zou omkleden. Omdat ik veel te vroeg was, kon ik zelfs nog wat foto’s maken van Rogier die zich aankleden.

Telkens als Yana langsliep dat deed hij snel zijn ogen dicht om zijn bruid nog niet te zien. Hun eerste blik zou namelijk zijn, net voor de ceremonie. Rogier vertrok een uurtje eerder  en Yana begon met het aantrekken van haar jurk. Ik voelde wel even een soort van medelijden voor haar ( daarvoor ook al voor Rogier) toen ze in die warme kamer haar jurk moest aantrekken. En toen deze aangetrokken moest worden. Ik schat de temperatuur in de ruimte op minimaal 35 graden maar ze hield zich goed. En wat een onwijs prachtige bruid en geweldige jurk! Het was het meer dan waard.

Na het aankleden reden we van Uddel naar Staverderen, waar Yana aankwam in een mooie Rolls Royce. Hier werd ze door haar vader weggegeven aan Rogier, die al binnen stond te wachten.  Ze mochten samen op de bank plaatsnemen en terwijl de beambte over hun ontmoeting en liefde praten, vlogen de liefde volle blikken tussen het bruidspaar heen en weer. Na het ja-woord en de zoen aten we met zijn alle een hapje taart waarna wij op het landgoed wat foto’s gingen maken. De temperatuur was ondertussen nog niet gedaald en ondertussen net zo hoog asl de schoenen waar Yana op liep.  Echt respect dat ze daar op kan lopen. Rogier is rond de 2.0 meter en Yana rond de 1,60. Met haar hakken kon ze dus een beetje bij hem in de buurt komen. Landgoed Staverden is een prachtige locatie om foto’s te maken en gelukkig waren er mooie schaduwrijke plekken.

Na de foto’s was er tijd voor een heerlijk lopend buffet. En tegen 20:30 toen bijna alle avondgasten gearriveerd waren vertrokken we met zijn alle naar de kleine feestruimtes. De openingsdans begon vrij rustig en zou eindigen met een superlift. Helaas was het dak nogal laag en werd het dus een kleine lift. Maar hij zag er nog steeds super cool uit. Door de warmte vluchtte de meeste gasten na een minuut of 10 weer naar buiten waar het feest lekker door ging en het buiten langzaam schemerig begon te worden.

Bruidsfotograaf Landgoed Staverden Bruidsfotograaf Landgoed Staverden Bruidsfotograaf Landgoed Staverden Bruidsfotograaf Landgoed Staverden Bruidsfotograaf Landgoed Staverden Bruidsfotograaf Landgoed Staverden Bruidsfotograaf Landgoed Staverden Bruidsfotograaf Landgoed Staverden

Bruidsfotograaf Landgoed Staverden

Bruidsfotograaf Landgoed Staverden Bruidsfotograaf Landgoed Staverden

Bruidsfotograaf Landgoed Staverden

Bruidsfotograaf Landgoed Staverden Bruidsfotograaf Landgoed Staverden Bruidsfotograaf Landgoed Staverden Bruidsfotograaf Landgoed Staverden Bruidsfotograaf Landgoed Staverden Bruidsfotograaf Landgoed Staverden Bruidsfotograaf Landgoed Staverden Bruidsfotograaf Landgoed Staverden Bruidsfotograaf Landgoed Staverden Bruidsfotograaf Landgoed Staverden Bruidsfotograaf Landgoed Staverden Bruidsfotograaf Landgoed Staverden Bruidsfotograaf Landgoed Staverden Bruidsfotograaf Landgoed Staverden Bruidsfotograaf Landgoed StaverdenBruidsfotograaf Landgoed Staverden