Trouwfotograaf2019-07-24T09:17:17+01:00

Ervaringen met trouwfotograaf Natalja

Als Trouwfotograaf leg ik de dag vast zoals jullie die beleven; met oog voor alle details, emoties en prachtige momenten. Ik leg jullie vast zoals jullie zijn dus zonder geforceerde poses en gemaakte spontaniteit  zodat ik een fotoverslag af kan leveren waarin het pure plezier en geluk van je trouwdag opnieuw tot leven kan komen.

Fotograferen is voor mij zoveel meer dan het maken van een plaatje het is het combineren van mijn intuitie, kennis en passie voor fotografie. Het is het maken van een herinnering voor jullie van alle mensen en momenten die jullie dierbaar zijn. Het fotograferen van een bruiloft gaan over zoveel meer dan de bruiloft. Het gaat over vrienden, familie, leuke en emotionele momenten. De afgelopen jaren heb ik door de vele positieve reacties en mond-tot-mond reclame veel bruiloften mogen fotograferen. Tijdens die bruiloften heb ik vele lekkere taarten gesnoept, gelachen, soms een traan gelaten, natuurlijk prachtige foto’s gemaakt, onwijs toffe locaties bezocht en vooral veel leuke mensen leren kennen. Ik hoop snel op jullie bruiloft als Trouwfotograaf aan de slag te mogen. Willen jullie dat ook, neem dan zo snel mogelijk contact op om te kijken of jullie datum nog beschikbaar is.

Ook heb ik met mijn stijl en ervaring al vele awards gewonnen en mag ik mij met trots nummer 87 op de wereldranglijst noemen en nummer 7 in Nederland. Gemeten aan het aantal gewonnen awards in de journalistieke fotowedstrijd : WPJA. Benieuwd naar mijn awardwinnende foto’s? Kijk dan hier.

Unieke trouwfoto’s. Vol persoonlijke details, emoties, familie, vrienden en vooral echte momenten. Dat is wat ik als trouwfotograaf voor jullie fotografeer. Geen 13 in een dozijnplaatjes maar prachtige herinneringen aan jullie trouwdag!

Marleen & Rutger

“Het leek wel of er drie Natalja’s waren.”

Csilla & Vincent

“De foto op de dansvloer met zijn vijfjes tegen elkaar aan gaf me vreugde tranen. Wat was dat een prachtig en liefdevol moment. Het duurde maar een paar seconde, maar ik ben zo blij dat ik daar een foto van heb. Ik kijk er graag naar en dan denk ik aan onze prachtige dag en aan onze mooie toekomst.”

Angelique & Wouter

“Ze is er echt voor het bruidspaar.”

Wat kan ik voor jullie betekenen als
Trouwfotograaf

Naast iemand die goede en mooie foto’s maakt zoek je iemand die bij jullie en jullie gasten past. Een trouwfotograaf die je kan vertrouwen, professioneel is en opgaat in de groep. Iemand met oog voor detail. Die je kan helpen bij het poseren tijdens de fotoshoot en de rest van de dag haast onzichtbaar is.
Het kiezen van een trouwfotograaf is niet makkelijk, daarom heb ik een lijstje gemaakt met dingen  die ik voor jullie kan betekenen als jullie fotograaf.

Bruidsfotograaf - veel foto's

Vertrouwen

Naast een fotograaf heb je iemand nodig waarmee je een goede klik hebt. Iemand die je vertrouwt met jullie wensen op één van de meest intieme en belangrijkste momenten uit je leven.

Jullie bruidsfotograaf | Altijd goed bereikbaar

Bereikbaar

Zeer goed bereikbaar. Duidelijke communicatie voor, tijdens en na jullie bruiloft.
Denkt mee als jullie dat willen over een goede invulling van jullie trouwdag.

Bruidsfotograaf Natalja heeft al meerder awards gewonnen

Award winnend

Nationaal en internationaal awardwinnende trouwfotograaf.  Bekijk hier de awards en nominatie

stijl: trouwfoto's met een verhaal

Stijl

Verhalend, betrokken, kleurrijk en lichtsterk. Foto’s die een perfecte weergave zijn van jullie trouwdag. Die de sfeer ademen van hoe jullie de dag hebben beleefd.

Trouwfoto's, altijd minimaal 200 foto's.

Foto’s

Minimaal 200 foto’s professioneel bewerkt. Deze foto’s ontvangen jullie in hoge resolutie zonder watermerk.

Binnen 14 dagen de eerste trouwfoto's binnen.

Snel

Binnen 14 dagen de eerste foto’s bij jullie binnen. Het streven is zelfs alle foto’s af te hebben.

Duidelijke afspraken over jullie bruidsfotografie

Betrouwbaar

Alle wensen en afspraken worden duidelijk op papier gezet, zo weten jullie altijd waar jullie aan toe zijn

Bruidsfotograaf in Nederland en ver daarbuiten

Beschikbaar

Beschikbaar in zowel binnen als buitenland voor jullie bruidsreportage. Wees wel op tijd met boeken!

Slideshow tijdens toetje of op het feest

Slideshow

Tijdens het toetje of aan het begin van jullie feest, als de gasten langzaam binnenstromen. Kan er op een beamer al een kleine selectie van foto’s van jullie bruiloft worden gedraaid.

Bruidsfotograaf kosten

Pakketten

De meest voorkomende wensen zijn gebundeld in een aantal interessante voordeel pakketten.

Bruidsfotografie pakketten opmaat gemaakt

Maatwerk

Liever geen standaard pakket maar jullie eigen wensen? Dan stellen we jullie eigen pakket samen. Neem contact met mij op voor persoonlijk advies.

Bruidsfotograaf - Oog voor detail

Details

Kleine details maken jullie dag groots. Niet alleen de styling maar ook dat moment waarop jullie met die bepaalde blik naar elkaar kijken, de hand van oma op je schouder en veel van dit soort kleine maar extreem belangrijke momenten. Ik weet ze te vangen in een pracht foto’s voor jullie.

Bekijk de laatste blogs

Prijzen

Iedere bruiloft is bijzonder. Met jullie eigen wensen en ideeën maken jullie er echt jullie dag van. Waarom zou je dan als het gaat om fotografie kiezen voor een standaard pakket? Bij mij stel je je eigen pakket samen. Tijdens het uitgebreide kennismakingsgesprek inventariseren we al jullie wensen en stellen het perfecte fotografiepakket voor jullie samen. Wil je zelf alvast kijken naar alle mogelijkheden, vul dan al jullie wensen in de prijzencalculator in. Je ontvangt bij mijn altijd:

 1. Minimaal 200 foto’s tot in de puntjes bewerkt (zonder watermerk)
 2. Een online blog om de foto’s met vrienden en familie te delen
 3. Reiskosten binnen Nederland
 4. Een onbetaalbare herinnering van jullie bruiloft

In de prijzencalculator kun je zelf kiezen hoeveel uur je wil dat ik kom fotograferen, hoe groot je trouwalbum moet zijn en of je nog toffe extra opties wilt bijboeken zoals drone fotografie en 360 graden film. Om je alvast een idee te geven vind je hieronder de meest geboekte pakketten.

1545
 • 9 uur trouwfotografie
 • 15 x 15 cm trouwalbum

2145
 • 9 uur trouwfotografie
 • 30 x 30 cm trouwalbum
 • Slideshow
 • Drone fotografie

2495
 • 12 uur trouwfotografie
 • 35 x 25 cm trouwalbum
 • Slideshow
 • Drone fotografie
 • 360 graden film

3640
 • 12 uur trouwfotografie
 • 35 x 25 cm trouwalbum
 • Slideshow
 • Drone fotografie
 • 360 graden film
 • 2de fotograaf
 • Loveshoot

Wil je jullie bruiloft ook honderden keren herbeleven?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, het maken van een kennismakingsgesprek of het boeken van jullie trouwfotograaf!

Let op 40% van de agenda voor 2019 is al gevuld, wees er dus snel bij!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ga naar de bovenkant