Wando ken ik al een tijdje, hij is de vader van een oud vriendinnetje en dus kwam ik vroeger heel vaak bij hem over de vloer. Via dat vriendinnetje, Sandra, hoorde ik dat hij Astrid ten huwelijk had gevraagd en of ik misschien de trouwdag vast wilde leggen. Ja natuurlijk wil ik dat!

Een paar weken geleden ben ik dan ook naar Vierpolder gereden om de wensen van Astrid en Wando te bespreken. Zodra ik binnen stapte voelde het alsof  ik er een paar dagen eerder nog was geweest. En dat terwijl het in werkelijkheid alweer bijna 10 jaar zijn. We hebben uren zitten kletsen en ik heb een hoop leuke ideeën voorbij horen komen.  Ik kan dan ook niet wachten tot 11 mei.

Afgelopen zaterdag zijn we al wel begonnen met een voorproefje tijdens de loveshoot. En wat een loveshoot zeg. Heelrijk , een stel wat zo super, super verliefd is en elkaar het liefste nooit los laat. We zijn begonnen in de oude straten van Hoogvliet om wat foto’s te maken en hebben gelijk wat locaties bekeken voor de trouwreportage, maar ik vertel lekker nog niet wat het wordt.

Loveshoot Heenvliet - Wando en Astrid
Loveshoot Heenvliet - Wando en Astrid
Loveshoot Heenvliet - Wando en Astrid

Loveshoot Heenvliet - Wando en Astrid
Loveshoot Heenvliet - Wando en Astrid
Loveshoot Heenvliet - Wando en Astrid
Loveshoot Heenvliet - Wando en Astrid
Loveshoot Heenvliet - Wando en Astrid
Loveshoot Heenvliet - Wando en Astrid
Loveshoot Heenvliet - Wando en Astrid
Loveshoot Heenvliet - Wando en AstridLoveshoot Heenvliet - Wando en Astrid